fredag den 29. januar 2010

Det holder hårdt!

Altså, mit nytårsforsæt. Der er gode tilbud hist og pist. F.eks. hos Geilsk, der har noget (ualmindeligt lækkert) bomuld og uld på tilbud. Et rigtig godt tilbud! Så er der Markno, der helt holder op med alm. garn og derfor har sat jeg-ved-ikke-hvor-meget strømpegarn ned til næsten ingenting. Desuden er der altid Wollmeise, hvor et heldigt øjeblik med varer i butikken frister ualmindeligt meget. Vævestuen i Ho er også altid god for lidt udsalg på en eller anden måde. Suk.
Jeg har dog ikke købt noget endnu. Til gengæld glæder jeg mig! Til juli er der Knitnation i London (klik på billedet ude til højre) - og der kommer selveste Fru Wollmeise! Jeg forventer stormløb på hendes bod, så snart den åbner. Håber meget, at hun medbringer rigelige mængder, og vil være tilfreds med (næsten) alle farvekombinationer. Senere på året kommer september, hvor jeg skal på en ganske uautoriseret strikketur til Fanø en hel weekend. Vil du tænke dig - jeg har opdaget, at Hostrik ligger i ganske bekvem afstand fra Esbjerg! De andre var straks med på ideen, så nu kan jeg også se frem til et lille besøg dér. (Er lige med det samme begyndt at spare op!)
Endelig er der jo bogudsalg fra på søndag. Med op til flere fine strikkebøger..... (dem er der jo - endnu! - ikke restriktioner på!)

2 kommentarer:

 1. Hej der.

  Jeg har købt ind hos Geilsk, for netop det garn er jeg så vild med, og jeg er helt enig i, at det er meget svært ikke at lade sig friste af de mange gode tilbud.

  Bøgerne tror jeg altså også at jeg lige skal kigge lidt på, for på Ravelry er der lagt gode tips ind om strikkebøger der bare MÅ ejes.

  Jeg giver mig selv lov, for jeg skal IKKE hverken til London eller Fanø desværre.

  Rigtig god strikkeweekend og venlig hilsen
  Henriette ( der lige nu hygger med sit dominosjal)

  SvarSlet
 2. Det lyder dejligt! Altså - jeg har jo allerede masser af lækkert garn (minder jeg mig selv om flere gange dagligt). Hvis ikke jeg skulle til London og Fanø, så skulle jeg nok få købt noget garn alligevel ;-)
  Det er bare så hyggeligt at købe nyt garn!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails