torsdag den 14. januar 2010

Kvikke børn, aflysning og lidt om (for) store (små)planer....

Så overlevede jeg sandelig også onsdagens interview/opgave/samtale ting og venter nu i spænding på en telefon-opringning om evt. stilling.
Tirsdag aften gik med skøjtetur på en tilfrosset sø - uden børn! - megahyggeligt.
Jeg havde tænkt, at jeg da sagtens lige kunne nå at strikke to små babyborn-trøjer inden onsdag aften, men næ nej! Så meget strikker jeg åbenbart heller ikke, eller også var det p 2½ og 3 der spændte ben, for kun den ene trøje blev færdig. Den anden må pænt vente. De er i Fabel og derfor med det fineste mønster. Men hoppe nutidens børn på, at det er et meget indviklet mønster? Nej, skam! (Der er ellers op til flere voksne, der gladeligt tror, at det er meget svært) De var helt med på mønstergarn. Hvad sker der for børn? Jeg har utallige gange siden jul fået at vide - af søde, små, uskyldige børn - at JULEMANDEN IKKE EKSISTERER!!!! (Hvad siger I så?) Præsenteret for det faktum, at jeg rent faktisk modtog en gave fra Julemanden inden jul (nej, jeg kender stadig ikke hans med-sammensvorne) bliver de en anelse tavse, men de begynder skam ikke at tro en smule på Julemanden af den grund. Er der stadig nogen, der undrer sig over at vores land er i krise?
Endelig aflysningen. Kaffe Fassett har slået ribben og hofte på en ferie og har aflyst foredrag på Silkeborg Museum d. 6. februar. Øv, blev der sagt! Håber dog, han kommer sig godt. Han er jo ikke helt ung længere.
Nå, men min (om)hyggelige planlægning af årets første garnkøb i Silkeborg d. 6. februar er lige skudt til jorden. Til gengæld kan jeg så komme til 10-års fødselsdag samme dag. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails