fredag den 29. januar 2010

Overflade og indhold

Jeg har faktisk ondt af den arme "Jetsetdronning", der i disse dage sidder og bliver pillet i småstykker i retten. Når man så åbenlyst hele sit liv har været så fokuseret på at få facaden til at fremstå blankpoleret og smuk, så må det være usædvanligt bittert nu at være vidne til, at hele verden kan se skeletterne vælte over hinanden på vej ud af skabet og se den aldeles almindelige, u-glamourøse bagside, der nærmest er stik modsat af, hvordan hun gerne ville opfattes.
Generelt fatter jeg så heller ikke det der overflade-koncept. Nu er jeg så nok også lige modsat - jeg vil til enhver tid hævde, at indholdet er vigtigst. På den anden side falder jeg altid for folks overflade. Ihvertfald i starten. Hmm. Håber, jeg lærer det efterhånden!
Dagens billede er resultatet af anstrengelserne i går aftes, hvor jeg i et par timer hæftede ender på bullen til slangespændesweateren. Jeg blev ikke engang helt færdig! Når man så dertil lægger, at ærmerne har endnu flere ender, så kan man da godt føle sig lidt træt.... Men der er ikke andet at gøre end at klø på. Den SKAL bare være færdig nu! Helst senest på søndag, men vi får se.
I aften kommer der strikkegæster, så efter arbejde skal jeg bage chokoladekage og så prøve de her. Ser de ikke lækre ud? God fredag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails