lørdag den 20. februar 2010

Den gamle og den nye

I aftes blev nummer 2 ærme til Ravelympics projektet - min hjertetrøje - færdigt.
Dermed holder jeg nogenlunde tempoet og burde nok kunne nå at blive færdig!
Men hvorfor lave en kopi af noget, man har i forvejen? Jo, billedet forklarer det måske nogenlunde.... Ganske vist er ærmet i opskriften lidt stramt og kort, og jeg har en evne til at sidde med albuerne på bordpladen, når jeg skal læse, men alligevel... Den er uendelig tæt på at have huller på albuerne - den har været gået op i sømmene og er blevet lappet, og rullekanten i halsen ruller ikke så meget mere, fordi den er lidt filtet.
Blusen elsker jeg højt - farven er lige mig, og snoningshjertet over brystet er rigtig fint.
Jeg kan ikke helt forestille mig at skulle undvære denne bluse, selv om den snart passerer "point of no return" - så derfor!
Iøvrigt kan jeg godt lide snoningshjertet, at jeg på et tidspunkt strikkede en lyserød trøje til min mindste niece med samme hjerte på. Jeg havde egentlig glemt det, men blev lige mindet om det af min mor i går. Niecetrøjen blev også rigtig sød, og hun brugte den vist flittigt, til hun voksede ud af den.
Nå. Men tilbage til nutiden!
Med ærmerne færdige skal jeg til at tænke lidt. Forstykke og ryg var mere end rigeligt store i den oprindelige opskrift. Faktisk så store, at jeg strikkede ryggen 2 gange!
Derfor skal der lige regnes en smule, inden jeg skal slå masker op til ryggen, og specielt inden niece-barnet arriverer - ideelt set bør jeg på det tidspunkt være nået forbi kanten og være i fuld gang med omvendt glatstrik, så jeg ihvertfald ikke behøver tænke i strikketøj!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails