tirsdag den 23. februar 2010

Vinterferie-strik

Niecen blev sat i gang og valgte noget grøn-grøn-gul Kauni til et mobil-etui. Det gik i fuld firspring med glatstrikning, hvor begge sider fik ligeligt lov at være retside..... (hmm)

Den blev pænt stor, men efter en tur i vaskemaskinen på 40 grader finvask, er det lige i øjet til mobilen, og man kan overhovedet ikke se, at der skulle være lidt frit slag mellem for- og bagside.

Hun er nu dygtig! (Og filtning er noget så taknemmeligt)

Mandag stod den på spil, film og mere film. Faktisk så meget, at ryggen til min Ravelympics sweater er færdig, og jeg er startet på forstykket. Det går sandelig over stok og sten, det her! Fuldstændig forrygende....

I dag står den på Zoologisk Museum, eftermiddagsthe samt forhåbninger om billetter til halv pris til Tryllefløjten på Det Kongelige Teater (hvor jeg aldrig har været). Er det ikke herligt, når familiemedlemmer kan misbruges til et ordentlig læs kultur?

2 kommentarer:

 1. jamen, den blev da rigtig fin! hun må være ret stolt af sig selv, for ikke at tale om fasters stolthed. og dejligt når unger gider tage med til "voksne" begivenheder.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Hun er vist også stolt.... Det er jeg skam også! Har lige sørget for, at hun får garn og pinde med hjem.
  M.h.t. kultur, så er det vist bare sundt for hende.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails