fredag den 21. august 2015

Anbefaling og strømper / Recommendation and socks

Når jeg kommer til Ann Arbor, er jeg altid nødt til at gå forbi "Cherry Republic".  Første gang var det fordi jeg skulle se butikken, der KUN sælger ting med kirsebær og altid har uanede mængder af gratis smagsprøver. Anden gang var jeg lige nødt til at gå derind igen, fordi der var så hyggeligt og sådan.
Tredje gang var det en nødvendighed at få nogle af de lækre ting med hjem. Nå ja. Og så købte jeg sodavand til aftensmaden.
Tingene sælges kun i Michigan. Måske heldigvis, for hold op, hvor ville jeg nemt komme til at spise for mange chokolader! Det smager fantastisk.

When I visit Ann Arbor, I always have to visit "Cherry Republic". First time, it was to show me the shop which ONLY sells things from cherries and always have free tasters unlimited. The second time, I just had to go see again, since it was so cozy and stuff.
Third tie, it was a necessity to bring home some of the yummy products. Oh well. And then I bought cherry sodas for our dinner.
The things are only sold in Michigan. Maybe that's a good thing, since I would easily eat way too many chocolates otherwise! The taste is amazing.
På ferien med alle de gode muligheder for at strikke, blev jeg jo hurtigt færdig med min nevøs strømper, og har derfor strikket et par strømper til mig selv! (Kæmpe fanfare!)
Det er - igen - almindelige ribstrømper, strikket i det hundedyre garn fra Chicago (jeg har lige fundet det på nettet til halv pris af det jeg gav. Hrmph.).
De er ikke helt ens, for da jeg næsten var færdig med nummer 2 sok, var der en knude i garnet, og resten var sat på den modsatte vej i mønsteret. Virkelig dårligt! Anyways. Jeg tror helt sikkert de bliver et hit til vinter, og det gør ikke noget, at der er glimmertråd i. Me like!
De vejer 100 gram, og garnet er lidt tykkere end almindeligt strømpegarn, så de er dejligt varme.

During the vacation with all the nice possibilities for knitting, I finished the socks for my nephew really fast, and then I made a pair of socks for myself! (WOW!)
Again, it's plain rib, and they are made from the incredibly expensive yarn from Chicago (which I just found online for half the price of what I paid. Not happy.).
They are not totally identical, since there was a knot when I was almost done with the second sock, and the rest of the yarn was put on backwards, pattern-wise. Too bad! Anyways. I think I'll love them during the winter, and I don't mind the thread of glitter. Me like!
They weigh 100 grams, and the yarn is slightly thicker than normal sock yarn, which makes them really nice and warm.

7 kommentarer:

 1. Jeg har tit lagt mærke til du ribstrikker hælen. Bliver det ikke lidt for tykt i skoen, eller er det for holdbarheden skyld?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er sandelig opmærksom! Det er en forstærket hæl. Det er ikke ribstrik, men jeg tager hveranden maske løst af på retsiden. Jeg samler strømpefif op fra forskellige opskrifter og beholder dem, jeg kan lide.....

   Slet
 2. Ok, hvad gør du så på vrangside?

  SvarSlet
  Svar
  1. På vrangsiden strikker jeg bare alle masker vrang.

   Slet
 3. Jeg har en kasse med stoppegarn, og når jeg husker det strikker jeg en tråd med i hælen.

  SvarSlet
 4. Så fine strømper, - du er heldig!

  Det er jo helt dejligt, at der findes produkter i verden, som man kun kan få lokalt. Ellers kan man jo snart finde alt på nettet, - og behøver slet ikke bevæge sig væk fra hjemmet. Du må tilbage efter kirsebær-produkter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det må blive mine fødselsdagsstrømper!
   Uh - de der kirsebærting er gode. Heldigt, at de lige bor i den by!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails