torsdag den 20. august 2015

Hjemme / Home

Jeg fik vinket farvel til Ann Arbor og fløj hjem. En utroligt nemt og hurtig tur, faktisk. Jeg havde hemmeligt håbet på at flyet fra New York var overbooket, så jeg var nødt til at tage ind til byen og overnatte hos mine venner. Men det var det ikke. Snarere underbooket.
Der var hele 2 sæder at brede sig på, så jeg kan vel egentlig ikke klage?

I waved goodbye at Ann Arbor and flew home. And incredibly easy and fast journey, actually. Secretly I hoped for the plane from New York to be over-booked, so I would have to get into town and stay overnight with my friends. But it wasn't. It was rather under-booked.
I had a total of 2 seats for my sleeping, so I guess I can't complain?
I går og i dag går med træthed og den der tågede jetlag-fornemmelse. Mine fugle var dog så søde at vække mig i morges, så jeg ikke skulle sove dagen væk. Dog først, da jeg havde sovet 8 timer. De er vel enormt kvikke! (Eller noget)
Turen var jo ret usædvanlig. Ikke rigtig noget garnkøb, men til gengæld købte jeg TO kjoler! Dem skal I da lige se.
Den første er fra Macy's, og den hang bare der og var så pæn at jeg var nødt til at købe den. Faktisk er den så pæn, at jeg nok skal have den på til bryllup! Den er i ren bomuld, og skørtet har så meget vidde, at jeg nærmest kan trække det op til ørerne uden at sømmen bliver løftet af den grund.

Yesterday and today are filled with being tired and having that foggy jetlag-feeling. My birds were kind enough to wake me up this morning, so I wouldn't spend the day sleeping. But only after I slept for 8 hours. They are very bright, you know! (Or something)
The trip was unusual. I didn't really buy any yarn, but on the other hand I bought TWO dresses! You should see those.
The first one is from Macy's, and it just hung around, looking so pretty that I had to buy it. Actually, it looks so nice that I plan wearing it for a wedding! It is pure cotton, and the skirt is so wide that I think I can pull the edges to my ears without even lifting the seam.
Den anden var billig i TJ Maxx. Den hang egentlig også bare og var pæn. Den er sådan meget lige op og ned, og for at det ikke skal være løgn, er den i ren polyester!
Men den er så fin og vist umulig at krølle.

The other one was very cheap in TJ Maxx. It also just hung there, looking pretty. It's pretty much straight up and down, and - I'm not kidding you! - it's pure polyester!
But it looks beautiful and I think it is impossible to wrinkle.

2 kommentarer:

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails