søndag den 20. september 2015

Bruden / The bride

Her er hun så. Min ældste niece i sin helt utroligt smukke brudekjole. MED sjal.
Det var en dejlig og meget smuk dag og heldigvis holdt vejret sig også fint og tørt.
Brudekjolen er syet af hendes (højgravide) veninde, og ligner noget en filmstjerne kunne have haft på. Hvis I vidste, hvor mange kjoler hun har prøvet i løbet af det sidste halve år! Det endte med en kjole der ikke lignede nogen af dem hun har set, men meget klassisk og smuk er den.

So here she is. My oldest niece in her incredibly beautiful dress. WITH the shawl.
It was a wonderful and very beautiful day, and fortunately the weather was fine and dry, too.
The bridal dress has been sewn by her (very pregnant) friend and looks like something a movie-star would have worn. If you knew how many dresses she tried within the last six months! She ended up with a dress that didn't look like any of the ones she looked at, but it's very classical and pretty.
Hun havde ikke sjalet på da hun kom ind i kirken, og jeg havde virkelig siddet og forberedt mig på, at hun evt. ikke ville have det på i kirken. Bare for at være forberedt. For det ville ligne hende meget dårligt ikke at tage det på!
Da de så gik ned ad kirkegulvet, stod jeg tilfældigvis helt nede bagved. Og så havde hun taget sjalet på! Jeg kom til at græde, fordi jeg blev så utroligt glad! Specielt når jeg nu lige havde forsøgt at forberede mig på det modsatte.
Så det var en meget, meget stolt og glad strikker der tog billeder! (Hendes lillesøster vil helt sikkert også gerne have et sjal engang. Hun HAR allerede spurgt! Jeg er frisk på at strikke et mere.....)

She didn't wear the shawl when entering the church, and I sat there, really trying to prepare myself for the possibility that she wouldn't wear it in church. Just to be prepared. She is not the kind of person who wouldn't wear it when she asked for it!
Then, when they walked down the aisle, I accidentally stood in the back. And then she had put on the shawl! I started crying since I got so incredibly happy! Especially since I just prepared myself for the other possibility.
So you can guess I was a very, very proud and happy knitter to take these photos! (Her younger sister definitely would like a shawl too at some point. She already asked! I'm so up for another one.....)

20 kommentarer:

 1. Hold nu op, hvor er det fantastisk flot - det er bruden også, men sjalet er vidunderligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have! De bliver så fine, de der Happsalu-sjaler.

   Slet
 2. Sikke en utrolig oplevelse. Hun er virkelig smuk.

  SvarSlet
 3. Meget smuk brud med et ligeså smukt sjal...

  SvarSlet
  Svar
  1. Så passede det hele sammen. Tusind tak, Pia!

   Slet
 4. En smuk brud med dit meget flotte sjal 😊👍🏻👏🏻

  SvarSlet
 5. Ih, hvor er hun smuk, og jeg fik da lige en klump i halsen, da jeg læste om din reaktion, da hun gik ned ad kirkegulvet. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved heller ikke lige hvad der gik af mig (eller, jo, det ved jeg jo!) men smukt var det. Der var også strygekvartet til at spille 'Våren' af Grieg. Det hele var utroligt smukt.

   Slet
 6. Åh, hvor dejligt. Sikke en smuk brud med smukt sjal.
  Og sjovt, at vi lige skulle til bryllup i samme kirke. "Min" brud var i kort, knaldrød kjole og røde stilletter, så det var noget helt andet. Hun var nu også smuk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det er sjovt, som bryllupper kan være så forskellige!

   Slet
 7. Sikke et fantastisk arbejde, du forærer dine niecer.
  Jeg købte et lignende ,da jeg var i Estland sidste gang og er meget glad for det. Min drøm er selv at strikke et engang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bodil - du skal da prøve selv! Det er faktisk sjovt (på en langsommelig og indimellem irriterende måde) at strikke de estiske sjaler - der er så mange underlige masker i mønsteret!

   Slet
 8. Hvor er hun smuk i den fine kjole med Haapsalu-sjalet - en brud værdig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - ja, det er jo lige nøjagtigt en brud værdigt!

   Slet
 9. It is all just too beautiful: the bride, the dress and the SHAWL!!! Just too gorgeous :) xoxoxoxoxoxo What a very special day :)

  SvarSlet
 10. Det giver så også retten til at strikke under middagen, kan jeg se. Det er så flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg strikkede ihvertfald! (Ellers kan sådan nogle middage være meget lange....)

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails