fredag den 18. september 2015

Dagen før / The day before

I dag har ham her fødselsdag. Jeg ER inviteret til fødselsdag, men eftersom der er bryllup i morgen, var det lidt svært at suse rundt over Altanterhavet!
Flagene er dog på plads i ørerne, og pakken med strømper (og andet) er både sendt og kommet frem.
Dagen i dag skal bruges på at blive klar til bryllup i morgen. F.eks. få styr på håret!
Der er gode chancer for en god dag og en dejlig weekend. Også uden Fanø. 

Today, this guy celebrates his birthday. I DID receive an invitation, but since there is a wedding tomorrow, it was kind of difficult flying back and forth across the Atlantic ocean!
The flags earrings are in place, though, and the gift of socks (and other stuff) was mailed and has arrived. Today will be used for getting ready for the wedding tomorrow. For instance taming the hair!
There are great chances for  a nice day and a wonderful weekend. Even without Fanø.

11 kommentarer:

 1. Du er ikke gået glip af noget. Jeg har lige været på Fanø. Jeg tror at grunden til mange tager der over er den hygge og sammenhold der er i sommerhusene. For der var ikke noget nyt over solen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også præcis hygge og veninderne der trækker. Nogle år har vi lavet vores egen strikkefestival, hvis der ikke har været den officielle..... Det var en fest!

   Slet
 2. Det er ikke nemt, når tingene falder samtidig for selvfølgelig synes nevøen at hans fødselsdag er langt vigtigere end et dumt bryllup, men så er det jo godt, at der er pakke på vej fra dig med guf og det hele, det skal nok falde i god jord. God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - ja, det er jo det! Jeg tror nu, han har haft en dejlig dag, hvor han vækkede sine forældre alt for tidligt og var bange for, at de havde glemt hans fødselsdag.....
   Brylluppet har jeg glædet mig til at være med til! Og derudover havde det måske også været en smule svært at få fri fra arbejde igen og lidt dyrt at tage en tur mere til USA!

   Slet
  2. Ja, det er langt væk, så man kommer ikke lige forbi til en kop kaffe.

   Slet
 3. Det er nu også dejligt at pakke en fin pakke og sende den og vide, at den vil blive modtaget med særlig glæde.
  For mig står den også på bryllup i dag. I Aarhus. Det kunne have været sjovt, hvis det var det samme, - men det er det jo nok ikke....., der er vel nogen stykker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, DET er da pudsigt! Håber, I får en rigtig dejlig dag! Jeg skal til bryllup i Sct Pauls kirke.

   Slet
  2. Og det var jeg sjovt nok også :) Men det var klokken 11, - og jeg kom forbi igen kl 13:30, hvor der også var klar til bryllup. Måske var du der?

   Slet
  3. Ja, vi var der 13.30! Hvor pudsigt at det lige var samme kirke! Det var fantastisk smukt vejr.

   Slet
 4. I really love this picture Christine . . xoxo

  SvarSlet
  Svar
  1. Me too...... We had such a nice day that day!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails