tirsdag den 27. december 2016

Klar til eventyr / Ready for adventure

Det virker helt surrealistisk, men i overmorgen rejser jeg til Israel! Selv om jeg har planlagt det i et par år og arbejdet for at det skulle gå i orden de sidste 4 måneder, så virker det helt utroligt at det allerede er om 2 dage.
Jeg skal være på et hospital i Jerusalem en måned for at få det sidste med til min ekspertuddannelse, og jeg glæder mig helt vildt! Der skal pakkes strikketøj til en hel måned. Noget af en udfordring. Oveni at jeg fik influenza var der forskellige ting som gjorde, at turen pludselig hang i en meget tynd tråd, så det var ekstra dejligt da det hele gik i orden!
Nu skal jeg lige hjem fra Nordjylland først. Og pakke. Og så skal Tempelblomsten være færdig, fuglene afleveres til pasning og håret klippes. SÅ er jeg klar!

It feels quite surreal, but the day after tomorrow, I will go to Israel! Although is has been in the planning for a few years, and although I started working everything out 4 months ago, it feels totally incredible that it will be in just 2 days.
I'm going to stay at a hospital in Jerusalem for a month to get the last bits of my expert-education, and I can't wait! I need to pack knitting for an entire month. Quite a challenge.
On top of the influenza, different things were problematic, and suddenly, the trip might need to be cancelled, so I was really extra happy when everything fell into order!
Now I'm going home from Northern Jutland first. And pack. And finish the Temple Flower, leave the birds for care and get a haircut. THEN I'll be ready!

12 kommentarer:

 1. Rigtig god tur, det bliver spændende for dig. Også dejligt at det lykkedes. Vh Lykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det bliver SÅ spændende!

   Slet
 2. Det lyder godt nok spændende. God fornøjelse med de sidste forberedelser, og ikke mindst med pakning af strikketøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - det bliver meget svært at pakke strikketøj!

   Slet
 3. Lyder vel nok spændende - ser frem til at følge med i hvad der bliver kreeret under dit ophold i Israel, det kan jo være at du falder over noget spændende garn mens du opholder dig der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor hyggeligt! Jeg har ikke de store forventninger til garn i Israel, men man kan aldrig vide!

   Slet
 4. Rigtig god tur, jeg får selv lyst til at gense landet. Lur mig om du ikke har tjekket om der ikke skulle være en lille strikkebutik i byen "hvis" du skulle løbe tør for projekter under opholdet

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - jo, jeg har kigget på Ravelry, og der ER faktisk en garnbutik i Jerusalem! Den skal jeg nok få kigget forbi.

   Slet
 5. Rigtig god tur! Jerusalem er en fascinerende by..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Jeg glæder mig virkelig meget!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails