fredag den 2. december 2016

Velforsynet / Well equiped

Til min store (og meget glædelige) overraskelse, har jeg igen fået julekalender fra 4 af mine nevøer og niecer! Det er altid med en hel del spænding jeg åbner pakkerne, for de har stolt videreført min tradition med mærkelige gaver da de var på efterskole. Sidste år fik jeg pølsekrydderi. Indtil videre i år har det været ler (i år til en dekoration, ikke til et askebæger som leret var til sidste år) og slik, så det lover godt!

I was very (happily) surprised, when I once more received an Advent calendar from 4 of my nephews and nieces. It is also VERY exciting opening the gifts, since they proudly continued my tradition of strange stuff from their calendars when at boarding school. Last year, I got sausage spice. So far this year, I received clay (this year for a decoration, not for an ash tray like the clay last year) and candy, so it's very promising!
Lakridspibe-julekalenderen fandt jeg i supermarkedet og tænkte, at de nok ville blive glade for den i USA. Men så var den for stor til æsken, og jeg tænkte egentlig heller ikke den kunne tåle 4 kilo slik ovenpå sig, så den kom aldrig afsted.
Så nu åbner og spiser jeg dem selv. Ret hyggeligt!

The licorice-pipe advent calendar was one that I happened to find in a supermarket, and then I thought they would love this in the US. But then it was too big for the box, and I figured it wouldn't like 4 kilos of candy on top, so it never got in the mail.
So now I open it and eat them myself. Very nice!
Den tredje kalender var egentlig heller ikke planlagt, men midt i november kom jeg i tanker om de der Opal strømpegarn kalendre som jeg hørte om sidste år, og så "kom jeg til" at bestille en.
Det er meganice at åbne for et lille nøgle strømpegarn hver dag i en ny farve! Det er bare en smule stressende ikke lige at kunne nå at strikke sig igennem dagens nøgle hver dag. Det gad jeg ellers godt. Har tænkt hæklede firkanter eller strømper med striber af de forskellige farver. Eller noget andet.
Alt i alt er det vist ikke i år jeg dør af mangel på julekalendre.......

The third calendar wasn't really planned either, but in the middle of November i remembered thos Opal sock yarn calendars that I heard about last year, and then I "happened" to order one.
It is so much fun opening for a small skein of sock yarn every day in a new color! It is a bit stressful, though, not having time to work through the skein of the day that day. I would love to!
I thought about crochet squares or socks with stripes in the different colors. Or something else.
Well, I guess it won't be this year that I die from a lack of Christmas calendars.....

4 kommentarer:

  1. Julekalendre er bare hyggelige! Jeg har en lakrids-, en kaffekapsel- og en skrabekalender.

    SvarSlet
  2. This is so fun!! Happy Advent :)

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails