lørdag den 20. oktober 2018

Minnie Mouse!

Nå, men så fik jeg min debut i japanske strikkeopskrifter. Ikke, at jeg mangler opskrifterne, jo, men jeg har ikke lige kastet mig ud i det før.
Det skulle blive til denne her, fordi Minnie Mouse bare er DEN sødeste Disney-prinsesse. Åbenbart!

Well, so then I got my debut in Japanese knitting patterns. It's not a lack of the patterns, but I haven't plunged into them deep before.
I was going to make this one, because Minnie Mouse is THE cutest Disney-princess. Apparently!
Det gik faktisk meget godt med det hele. Jeg slog det rigtige maskeantal op og strikkede som de viste. Bortset fra, at jeg strikkede huen lidt længere, fordi den så ud som om den virkelig ville balancere ovenpå hovedet, og jeg faktisk gerne vil have den kan blive siddende.
Sløjfen blev rigtig fin!

Everything went well. I cast on the correct number of stitches and knit like the pattern showed. Apart from making the hat a bit longer, since it looked like it would only balance on top of the head, and I prefer hats that stay put.
The bow was really pretty!
Ørerne skulle have fyld, og det blev et gammelt plasticskærebræt som blev ofret. Sådan noget plastic kan jo tåle at blive vasket.

The ears needed some fill, and it was an old plastic cut-board that was sacrificed. Because plastic can survive a wash. 
Så her er den færdige hue! Sløjfen er syet fast på hue og ører ude i siderne, så den bliver siddende. Den er strikket i Wollmeise DK på pind 4, og jeg synes egentlig den er lykkedes ret godt. Den vejer 80 gram ialt (uden fyld til ørerne).

So this is the finished hat! The bow got sewn to hat and ears in the sides, to help it stay there.
I used Wollmeise DK and size 4 mm needles, and I do think it succeeded quite well. It weighs 80 grams (without the plastic).
Jeg håber, den klæder modtageren lidt bedre end den klæder mig........

I hope it looks better on the recipient than on me........

4 kommentarer:

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails