tirsdag den 2. oktober 2018

At læse et mønster / To read a pattern

Denne uge har både MEGET lange togture og dage med møder, så det bliver helt sikkert en god strikke-uge! Jeg er derfor gået i gang med Viggo nummer 2, så jeg har noget at tage mig til.
Det var lige så svært at starte denne gang som sidste gang. Til gengæld læste jeg faktisk mønsteret denne gang. Ikke, som jeg forestillede mig det skulle være, men som det stod.
Og tænk engang - nu kommer der en ensfarvet stribe ovenpå ærmet!
Det var ærgeligt at den første Viggo ikke fik lige den stribe, og det er jo helt utroligt, hvordan man kan synes man læser og forstår noget og i virkeligheden ikke har fattet en bjælde!

This week comes with not only VERY long train rides but also days with meetings, so it is bound to be a good week for knitting! Which is why I started the second Viggo, to have something to do.
I had as much trouble starting it as I had last time. But this time, I actually read the pattern. Not, like I supposed it should be read, but as it was written.
And can you imagine - this time, there is a solid stripe on the sleeve!
It is too bad that the first Viggo didn't get that stripe, and it is quite incredible how you can believe you read and understand something, and then in reality you didn't get a word of it!

2 kommentarer:

 1. Faktisk kan man løse meget ved bare at gøre som der står.....
  Den bliver fin i farverne, den Viggo.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg synes det er helt utroligt at det skal være så svært at læse en opskrift som den står! Næsten lige så svært som at tjekke strikkefasthed.....

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails