fredag den 19. oktober 2018

Gode bøger / Great books

Jeg gik i gang med den første "Afdeling Q" bog efter "Journal 64". Den blev forbløffende hurtigt læst! Så nu er jeg gået i gang med nummer 2 i serien også.
I har sikkert læst den. Eller set den. Eller hørt om den.
Jeg har hørt, at filmen er virkelig uhyggelig, men jeg må vel se den på et tidspunkt.
Har I derude læst alle hans bøger?

I started reading the first "Department Q" book after reading "Journal 64". I read it so fast! So by now, I started the second book in the series as well.
You have probably read it. Or watched it. Or heard about it.
I heard that the movie is really scary, but I guess I'll have to watch it some time.
Did you read all his books, you people out there?

10 kommentarer:

 1. Af Afdeling Q bøgerne har jeg læst til og med Journal 64. Så blev jeg træt af lidt for meget vold for voldens skyld. Jeg har købt Marco effekten, men den ligger li'som bare og griner ad mig.
  Til gengæld har jeg læst et par af hans andre bøger Alfabethuset (rigtig god) og Hun takkede guderne (vildt spændende). Dem skulle du læse :-)
  Washington dekretet har jeg også forsøgt mig med, men den blev lidt for politisk højtravende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er temmelig meget vold. Det er der jo egentlig også i Agatha Christie bøger, men det er bare ikke så udpenslet (og så løser de alt med cognac. Meget sympatisk). Det lyder spændende med de andre bøger!

   Slet
 2. Ja. Jeg har læst alle bøgerne i serien. Faktisk lige efter hinanden, så jeg har indimellem lidt svært ved at huske dem fra hinanden.
  Hvis du har TV2 play ligger de først film der i øjeblikket.( dog syntes jeg du skal læse bøgerne først) .

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meget sjovt med den parallelle historie med Carls privatliv og Carl og Assad. Det er også meget interessant at han tager nogle nutidige ting op. Sprogø. Godhavn. Herlufsholm.
   Jeg har ikke TV2 play, men jeg får dem nok set på et tidspunkt.

   Slet
 3. Jeg har læst dem alle. Anbefaler varmt “Alfabethuset” som er skrevet før afd
  Q serien. Tror du ville kunne lide den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Den skal jeg have kigget på.

   Slet
 4. Jeg har læst alle hans bøger, - og er vild med dem. Filmene bliver lidt for meget for mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er stor forskel på film og bøger! Det er ligesom lidt nemmere når man kan lave sine egne billeder. Det er mærkeligt, når man laver handlingen om fra bog til film, synes jeg, selv om det er nærmest umuligt at få alle nuancer med fra en lang bog.

   Slet
 5. Jeg er netop gået i gang med ham,efter at have set 64 som ikke er uhyggelig, jeg er ikke udpræget begejstret for hans forfatterskab, jeg syntes, at hans plot er meget konstrueret, og hans hovedperson er meget karikeret, jeg syntes at filmene for en gang skyld er bedre end bøgerne, men pøj pøj med læsningen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er stor forskel på bøger og film. Nu har jeg jo læst en del Agatha Christie, så i forhold til det kan jeg egentlig godt lide, at man følger med i både detektiv og morder.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails