fredag den 3. maj 2019

Bøger og garn / Books and yarn

Jeg kan godt lide bøger. VIRKELIG godt! Jeg har altid elsket bøger, og selv om jeg synes jeg har ryddet ud, er der da stadig en god samling. I går arbejdede jeg på at få min reol op og i gang. Der bliver simpelthen et bog-værelse! Der er også plads til et skrivebord - eller måske er det bedre med en god lænestol?

I like books. A LOT! I always loved books, and although I do think I cleaned out my collection, I still have quite a few. Yesterday, I worked on getting my bookcases up and running. I'll have a book-room! There will even be room for a desk - or maybe an armchair is better?
Flyttefolkene syntes jeg havde tunge kasser. Der var også virkelig mange med bøger i! Jeg pakkede dem, så jeg selv kunne løfte dem, og så kom der garn i for resten.
Så nu har jeg også en dejlig garnbunke! (Nej, jeg skal IKKE have et garnværelse, men jeg må lige prøve at HUSKE hvor meget jeg har!)

The moving guys really thought my boxes were heavy. I had so many with books! I packed them to a point when I could still lift them myself, and then they had yarn for the rest of the space.
So now I even have a nice pile of yarn! (No, I'm NOT going to have a yarn room, but I'll try to remember HOW much I have!)
Underholdningen om aftenen er ihvertfald ikke fra mit tv. Jeg kan jo dårligt SE det!
Dagens plan er at få mængden af flyttekasser i stuen så langt ned at jeg i det mindste kan se mit tv og måske se en dvd. For antennesignalet lader også vente på sig.......

The evening-entertainment is definitely not from my tv. I can hardly SEE it!
Today's plan is getting the number of boxes in my living room down to a level where I can at least see my tv and maybe watch a dvd. The tv-signal is not quite there yet.......

6 kommentarer:

 1. God arbejdslyst. Ja så tænker jeg på vores to flytninger i efteråret. Det er dejligt at flytte til noget man har valgt, men skønt når alt er på plads, og det tager sin tid. Jeg regner med, at vi nu er helt på plads.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha - TO flytninger indenfor nogle måneder! DET lyder ikke sjovt!
   Ja, det tager tid inden alt er på plads, men det er nu bare skønt at arbejde frem mod orden istedet for kaos.....
   Selv om kasserne bliver tømt, regner jeg først med at være rigtig på plads i løbet af sommeren.

   Slet
  2. Vi er nået den alder, hvor vi ikke skal eje men leje, det rækkehus vi havde lejet, var ikke til at bo i. Så er man lykkelig for at man fik noget andet. Så strammer man sig an, og får flyttet sig i en fart.

   Slet
  3. Uha, ja, så må man bare tage sig sammen og få det gjort! Men sikke noget.....

   Slet
 2. Jamen, tillykke med flytningen. Ser godt, du lykkes som regel med det hele.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Det er jo en gave med sådan et dejligt hus.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails