torsdag den 30. maj 2019

Grund til at fejre / Reason to celebrate

I går afleverede jeg så nøglerne til lejligheden og afsluttede 17,5 år på Frederiksberg. Det var skønt! Jeg fik endda at vide, at jeg havde sparet temmelig mange penge ved selv at male alle væggene hvide, så selv om det har været helt kaotisk og træls, var det virkelig den rigtige beslutning.
Jeg fejrede det ved at gå på Halifax og spise burger. Bare fordi det var det, jeg havde mest lyst til, og fordi jeg skulle til tandlæge bagefter og derfor alligevel skulle blive i området. Det føltes som den vildeste luksus og var rigtig lækkert.

Yesterday, I gave back the keys to my apartment, ending 17.5 years living in Frederiksberg. So great!
I was told that I saved quite a lot of money by painting all the walls white myself, so although these months have been chaotic and difficult, it was the right decision.
I celebrated by visiting Halifax, eating a burger. Just because I felt like it, but also since I was going to the dentist afterwards and had to stay in the area. It felt like crazy luxury and tasted so good.
Så nu bor jeg bare her. I huset. Med haven, hvor jeg åbenbart er blevet sådan en type der tager billede af blomster. Jeg havde ikke gættet på at jeg havde sådan en have-tosse gemt i maven, men det er SÅ hyggeligt at gå ud og kigge til alle de små nye planter hver dag!
Håber, det bliver en dejlig, overskuelig sommer som lige går lidt ned i gear i forhold til foråret.....

So now I just live here. In the house. With the garden, which seems to have made me one of those persons taking pictures of flowers. I never would have guessed that I had such a mad garden-person inside of me, but I just LOVE checking out all the baby plants every day!
I hope this summer will be nice and predictable, and a bit slower than what the spring was like.....

6 kommentarer:

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails