tirsdag den 28. maj 2019

Hvad jeg købte / What I bought

Da vi var til garnstafet, var vi der ikke sådan for alvor. Vi havde ikke noget kort som skulle stemples, og vi satsede ikke på at komme rundt i alle butikker.
Men vi hyggede os! Vi var i lige de butikker vi havde brug for, og vi fandt nogle gode tilbud.
Inde hos Tine i Garnkisten var der Addi pinde med 30% rabat. Så jeg købte en håndfuld af dem, jeg godt kan bruge flere af.
Der var også rabat på gamle opskrifter fra Design Club DK. Nå ja. "Gamle". Også kendt som klassikere! Den der "Salt & Peber" har jeg godt nok haft kig på i nogle år!

When we went to "garnstafet", we weren't really participating. We had no card to collect stamps, and we had no plans of visiting all shops.
But we had fun! We went to the shops we needed, and found some good offers.
At Tine in Garnkisten, I found Addi needles 30% off. So I bought a handful of those I could use some more of.
There were also an offer on old patterns from Design Club DK. Well. "Old". Better known as classics! The "Salt & Pepper" pattern is something I have been looking for for years!
Hos Fandango var der også tilbud. Jeg fandt den fineste sweater i ret/vrang mønster med kanter i vævestrik. Da min niece var lidt bekymret over at jeg ikke havde købt så meget, hoppede jeg bare ud over kanten og købte både garn og mønster til den fine "Harlekin". Den glæder jeg mig til!

At Fandango, there were also great offers. I found an extremely pretty sweater with knit/purl pattern and borders in slip-stitch pattern. My niece was a little concerned that I hadn't bought that much, so I just jumped from the edge and bought yarn and pattern for the pretty "Harlekin". Will be fun!
Der kom også denne her med hjem til samlingen. Endnu en Annette Danielsen. Kan man få nok?

This one also came home to my collection. Another Annette Danielsen. Can you get enough?

2 kommentarer:

  1. Uh, jeg skulle da vist have opgraderet mine strikkepinde den dag.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det skulle du da lige have gjort! Det er meget svært at få for mange Addi pinde.....

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails