lørdag den 31. august 2019

Den sidste sommerdag / The last day of summer

I kalenderen, er det årets sidste sommerdag i dag. Og det skulle blive en fin dag!
Jeg havde slet ikke været på stranden og bade i år og kom til at sige det til sygeplejersken i går. Jeg sagde også, at jeg gerne lige ville nå det i år, og så ordinerede hun ellers havbad til mig......
Så i morges stod jeg op og cyklede til Kastrup Søbad. Det var en fin, tåget morgen, selv om himlen godt nok ser lidt truende ud på billedet!

According to the calendar, this is the last day of summer. And it's going to be a fine day!
I hadn't been to the beach this year, and happened to tell the nurse yesterday. I also told her that I would like to do it this summer, and then she prescribed a sea-bath for me......
So this morning, I got up and biked to Kastrup Søbad. It was a very pretty, foggy morning, although the sky really looks threatening on this picture!
Der var allerede nogle mennesker derude. Nogle fejrede fødselsdag. Nogle smed bare tøjet og hoppede i vandet.
Jeg gik forsigtigt ned ad trappen. Uh, det var koldt! (Og nej. Jeg er IKKE vinterbadertypen!) Men jeg kom i og svømmede en lillebitte tur. Så dejligt, faktisk!

There were people there already. Some celebrated a birthday. Some just dropped their clothes and jumped in the water.
I walked carefully down the stairs. Yikes, it was cold! (And clearly, I'm NOT the winter-bathing type!) But I got in the water and took a little swim. So lovely, actually!
Så nåede jeg det også i år! Jeg må se at komme i gang med svømmehallen igen. Det er virkelig dejligt at starte sin lørdag med en svømmetur!
Og nu er jeg så helt klar til at nyde weekenden!

So I got around bathing this year as well! I need to get my swimming started again. It's really nice beginning a Saturday morning by swimming!
And so I'm totally ready to enjoy the weekend!

1 kommentar:

  1. Ups - Leah - nu slettede jeg din kommentar! Men du har ret. Det er jo bare at komme i.......

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails