torsdag den 1. august 2019

Farverne er fine / The colors are nice

Jeg købte et kit kaldet "Lille Dagmar", designet af Marianne Østergaard. Jeg plejer ikke at købe de der færdige kits, men det her var så fint, og navnet så sødt.
I weekenden besluttede jeg så, at nu skulle det strikkes. På posen stod der str. 1-2 år, så det slog jeg pænt op til, inden jeg fik kigget på opskriften og så, at alle størrelser brugte samme mængde garn. Så slog jeg op til den største størrelse i stedet.
Jeg må indrømme - det er nok den dårligste opskrift jeg har strikket efter! Maskeantallet passer ingen steder efter udtagninger og indtagninger. Der står, hvor lang den skal være, men der står ikke, hvor det skal måles fra. Jeg er ikke imponeret.....
Men toppen bliver ihvertfald sød, og så må jeg se, om ikke der er en i familien som trænger til sådan et lyserødt vidunder!

I bought a kit called "Little Dagmar", designed by Marianne Østergaard. Usually, I don't buy kits like that, but this was so pretty, and the name was cute.
During the weekend, I decided that now was the time to start. On the bag, it said size 1-2 years, so that's what I cast on for. Until I looked closer and found that all sizes use the same amount of yarn. Then I cast on for the biggest size instead.
I have to admit - this is one of the worst patterns I used! The number of stitches doesn't fit anywhere, after increasing and decreasing. It says how long it should be, but not where to measure. I'm really not impressed......
But the top will be very cute, and then I'll see if someone in the family should need a pink wonder like this one!

2 kommentarer:

  1. Hende Marianne Østergård kan man ikke regne med. Jeg går en stor bue uden om hendes strik. Hun har snydt så mange på sin vej. Held og lykke med toppen. Du kan heldigvis selv regne det ud.

    SvarSlet
    Svar
    1. Aha! Det vidste jeg faktisk ikke! Kan huske alle hendes fine sweatre fra 80'erne, men har aldrig strikket noget fra hende. Jeg er ihvertfald overhovedet ikke imponeret.......

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails