fredag den 21. maj 2021

Virkelig afslappende / Really relaxing

Det første jeg købte til haven var en hængekøje. Som er virkelig, virkelig dejlig! Især når solen skinner og det er rimeligt varmt. 
Med tanke på at der snart kommer 2 teenagere på ferie begyndte hængekøjen at føles som om det måske ikke er helt nok, så med den undskyldning var der ikke langt til at købe en hængestol! 

The first thing I bought for the garden was a hammock. That is really, really nice! Especially when the sun is shining and it is fairly warm. 
The fact that there will be 2 teenagers here very soon on vacation made the hammock feel like it maybe wasn't quite enough, and with this excuse it didn't take long to buy a hammock!
Der er bare ikke noget bedre end at komme hjem fra arbejde og sidde derude i en halv time. Uden forfærdeligt meget andet at lave end at kigge på haven. 
Det er faktisk ret perfekt, og jeg tror at teenagerne kommer til at elske det. (Hvis det så bare bliver rigtig dejligt varmt også!)

It's just the best coming home from work and sit out there for half an hour. Without a terrible lot to do other than look at the garden. 
It's actually kind of perfect, and I think the teenagers will love it. (I just hope for really nice and warm weather as well!)

4 kommentarer:

 1. Du har fortjent at sidde der. Der er masser af plads til tæpper i sådan een, så kommer solen nok frem igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - det er SÅ dejligt at bare sidde der!

   Slet
 2. En skøn måde at slappe af på- det bliver da så dejligt til sommer(vi får bestemt dejligt vejr😊)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails