lørdag den 21. september 2024

Problemet med bukser / The problem with pants

Jeg ved ikke hvordan I har det med bukser. Jeg har det svært! Det er ikke nemt at finde nogle som virkelig sidder pænt, og hvis jeg finder nogle, så køber jeg flere par. Mindst 2! Altid. 
Nå. Men i går sagde en kollega venligt til mig at mine bukser var revnet. Lige bagpå hvor det er helt umuligt at skjule! Det er virkelig irriterende, når jeg nu endelig havde fundet nogle jeg virkelig kunne lide (og de vist nok i øvrigt ikke kan fås mere). 
I går tog jeg hjem i sygehusets bukser for nu ikke at vise min bagdel. Det er ikke de pæneste bukser, men i forhold til alternativet var det skønt!

I don't know how your relationship is with pants. I'm having trouble! It's not easy finding pants with a nice fit, and if I find any, I usually buy several pairs. At least 2 pairs! Always. 
Well. So yesterday a colleague kindly told me that my pants ripped. Exact on the back in a place that's impossible to hide! It's so annoying, now that I found a model that I really liked (and which are no longer for sale, apparently). 
Yesterday, I went home wearing hospital pants in order not to show my butt. The pants are not that pretty, but compared to going home in ripped pants, it was great!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails