torsdag den 10. juni 2021

Så langt, så godt / So far, so good

De der enhjørninger har lige taget lidt tid og fokus - især de pinde med 3 farver! - men nu er jeg forbi og klar til striber igen. Og kongres! Digital godt nok, men alligevel.... Det skal blive så hyggeligt bare at sidde og høre nyt om ting. 
Der var en del mulige farver til enhjørningerne, men til sidst valgte jeg en flerfarvet lyserød, og det er blevet ret godt. Den 3-årige kiggede på garnet og sukkede "regnbue-farvet!" (hvilket er definitionen på alt som er flot og ikke ensfarvet. Tror jeg.), så det var nok et godt valg. 
Nu glæder jeg mig til at få lagt nogle striber bag mig så hurtigt som muligt.....

The unicorns did need some time and focus - especially on the rounds using 3 colors! - but now I'm past that and ready for stripes again. And for the conference! Although digital, it will still be fun to just sit there and hear some news. 
There were a lot of possible colors for the unicorns, but in the end, I picked a multi-colored pink, and it turned out quite good. The 3-year old looked at the yarn and sighed "rainbow-color!" (the definition of anything beautiful and not uni-color. I guess.), so it must have been a good choice.
So now I just can't wait to get some stripes done as fast as possible.....

2 kommentarer:

  1. Den bliver flot, godt den lille dame kunne lide garnet.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have, og ja - det var dejligt hun kunne lide det!

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails