tirsdag den 8. juni 2021

Jeg gik glip af alt det sjove / I missed all the fun

Sådan et hus er fuldt af overraskelser. For nogle uger siden begyndte et rør i kælderen at sprøjte, og da det var blevet repareret fik jeg at vide, at ALLE rør faktisk skulle skiftes!
Nu er jeg jo ikke så meget hjemme på hverdage, men når min søster sidder på virtuel kongres kunne hun jo åbne for VVS-manden, og i går blev det så fikset. Huset er bygget med jernbeton, og da de så skulle bore huller var det så hele huset (og fuglene) rystede, OG brandalarmen gik i gang!
Sikke meget jeg gik glip af ved at være på arbejde! Til gengæld er der nu fine rør som forhåbentlig holder i mange, mange år, og jeg er virkelig glad for at jeg så ikke skal være bange for en dag at vågne op til oversvømmelse et eller andet sted. Ikke på grund af rørene, ihvertfald. 

Having a house is full of surprises. A few weeks back, one of the water pipes in the basement started leaking, and once it got fixed, I was told that actually ALL the pipes needed to be changed!
I'm not at home a lot on weekdays, but since my sister is sitting at her virtual congress, she could open the door for the plumber, and so yesterday it got fixed. This house is build with reinforced concrete, and once they needed to drill holes, the entire house (and the birds) started shaking, AND the fire-alarm went off! What a lot to miss just by working! But now I have really nice pipes that hopefully will work for many, many years, and I'm really happy that I don't have to worry about waking up flooded one day. Not due to the pipes, at least!

4 kommentarer:

 1. Det var en rigtig håndværker. Alt skal skifte! Så typisk. Man har ikke en chance for at vide andet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså - jeg KAN jo godt se at det drypper her og der. Jeg er ikke super begejstret for alt det drypperi, faktisk, og min VVS mand virker ret reel. Men nu er det så vandtanken til fyret som skal skiftes som det næste. Det drypper nemlig også. Det er immervæk en større omgang!

   Slet
 2. Jeg tror din håndværker var reel, rør skal skiftes efter en årrække. Vi har prøver det i to huse, vi var heldige at vi havde skjult rørforsikring, og den tog det begge gange. Jeg håber du har skjultrørforsikring, for den tager alle rør på grunden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også han virker ret fin. Fik ham faktisk anbefalet af min nabo. Men puh, hvor bliver jeg træt, hver gang han lige finder noget nyt der drypper...
   Heldigvis tror jeg faktisk ikke jeg har nogle skjulte rør! De hænger pænt under loftet. Gys, hvis de havde siddet i væggen!!!!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails