lørdag den 20. november 2021

Corona-spøgelset / The Corona-ghost

Om præcis en uge skal jeg til USA. Håber jeg meget på. Jeg mangler kun en enkelt negativ Corona-test på torsdag for at kunne. Jeg er begyndt at købe slik i lange baner og planlægge julegaver, og jeg længes bare så meget efter at komme ud at rejse sådan rigtigt! 
Samtidig synes jeg at jeg kommer i kontakt med flere og flere som viser sig at være positive. Godt nok tror jeg at jeg er den med flest antistoffer i hele landet, men man kan jo alligevel blive smittet..... Min største bekymring er endnu en ferie herhjemme - denne gang bare i isolation hvis jeg nu skulle få en positiv test. Tror jeg køber maling bare for en sikkerheds skyld. Og så fortsætter jeg selvfølgelig med at købe slik også!

In exactly one week, I'll be going to the US. I really hope I will! I just need one more negative Corona-test this Thursday to be able to go. I've started buying mountains of candy and planning for Christmas presents, and I just really long to go travelling for real!
At the same time, it seems like I meet more and more people who turn out being positive. I am probably the one with most antibodies in the entire country, but I could still catch it....... My biggest nightmare is another vacation spent at home - this time in isolation, in case my test is positive. I think I'll buy paint just in case. And then I'll continue buying candy as well, of course!

4 kommentarer:

 1. Ja det går vi også og frygter for. Jonatan har nemlig corona og kan han så nå at blive negativ inden vi rejser til Tanzania 😱😱

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, stakkels jer! Men tjek reglerne igen. Hvis man kan vise man lige har haft infektion må man vist gerne rejse med en positiv test.

   Slet
 2. God plan med at købe maling, samt slik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er købt af begge dele, nu. Tror faktisk jeg må prøve at få et overblik over mit slik så jeg ikke køber endnu mere.... Der er vist rigeligt!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails