søndag den 28. november 2021

Afsted kom jeg / Off I went

Trods megen bekymring kom jeg afsted. Det var så dejligt! Jeg ventede meget lang tid med at stille telefonen i fly-mode, så jeg nåede at se mig selv i snapchat siddende i et lille fly. 
Jeg havde glemt at det er så kedeligt at flyve! Men det var hyggeligt at strikke og se film. Sådan helt rigtigt!

In spite of all my worries, I did fly away. I just loved it! I waited for a very long time before putting my phone in flight-mode, so I couuld seen myself on snapchat, sitting in a small plane. 
I've forgotten tthat flying is so boring! But it was nice knitting and watching movies. Felt totally right!
Jeg havde virkelig mange ting med. Faktisk havde jeg nok omkring 40 kg bagage med, så jeg var glad da Ann Jeanett tilbød at give et lift til lufthavnen. Og det var så dejligt at blive hentet i den anden ende!
Det nye medlem af familien, Daisy, var ikke sådan overdrevet begejstret over at jeg kom. Hun gøede og gøede i temmelig lang tid, men jeg håber det går bedre i morgen. 
Sweateren kom på og passede perfekt! Ttor faktisk hun kan lide den. (Heldigt for hende!)

I bought so many things. Actually, I think I had around 40 kilograms of luggage, so I was very happy when Ann Jeanett offered to drive me to the airport. And it was so nice being picked up at the other end!
Ny new member of the family, Daisy, wasn't totally happy seeing me. She barked and barked for quite some time, but I hope she remembers me tomorrow. 
The sweater was tried on and fit perfectly! I do think she likes it. (Lucky for her!)
For første gang i lang tid havde jeg bestilt en pakke fra Knitpicks. Så nu er der farve og strømpegarnstæpper til meget lang tid! Der var også lækre ting fra Cherry Republic. 
Nu glæder jeg mig til en hel uges afslapning. 

For the first time in a long while, I ordered a package from Knitpicks. So now I have dye and sock blankets for a very long time! I also had delicous stuff from Cherry Republic. 
So now I'm just looking forward to a week of relexation.   

2 kommentarer:

  1. Og frem kom du også. Du skal vist også slæbe på vej hjem. God ferie.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have! Ja, nu må jeg se hvor meget jeg får med hjem.

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails