fredag den 5. november 2021

Tante Grøn

Sidste år til min fødselsdag fik jeg et gavekort. Til Tante Grøn i Odense. 
Med Corona og alting er det begrænset hvor meget jeg har været i Odense. Eller andre steder, egentligt, så da jeg var til møde, brændte gavekortet i lommen. 
Det var så herligt at gå i garnbutik!!!!!!! 

Last year, I got a giftcard for my birthday. For Tante Grøn in Odense. 
Due to Corona and restrictions, I haven’t been much in Odense. Or anywhere, to be honest, so when I went for my meeting, the giftcard sort of burned in my pocket. 
I just loved visiting a yarn shop!
Det var MEGET svært at vælge. Men jeg endte med deres eget bomuldsgarn til deres egen opskrift. Hvis jeg ikke er alt for langsom, skulle dette gerne blive til et par pigekjoler. Vi får se!


It was VERY hard choosing. But I ended up buying their own cotton for their own pattern. If I’m not too slow, this should end up as a pair of girls dresses. We’ll see!

4 kommentarer:

 1. Jamen, skulle du ikke købe noget til dig selv?
  Måske jeg også skal sende dig gavekort og få færdig strik retur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha ha ha! Åh, du er skarp!!!!!
   Jeg har så meget garn derhjemme til ting til mig selv. Og jeg syntes denne her kjole var SÅ fin! Heldigvis var gavekortet ikke fra pigernes mor.

   Slet
 2. Kan godt forstå du nød turen, udfordringen er bare(for mig) at jeg får lyst til at købe det hele, for ideer er der nok af😁

  SvarSlet
  Svar
  1. Det VAR også svært at vælge! Især fordi jeg havde mine kolleger med - den ene i en anden butik, den anden også i garnbutikken.
   Det er sket rigtig tit at jeg køber noget garn til noget til mig selv, og så ligger det bare og venter. Og venter. Ville ikke falde i den grøft igen.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails