lørdag den 14. maj 2022

Bomuld! / Cotton!

Da jeg var studerende og mine søskendes børn var små, strikkede jeg helt vildt meget til dem! Min ene brors børn havde utroligt meget børneeksem, så jeg strikkede mest i bomuld, og det gik ret fint. Jeg købte bomuld alle de steder jeg kunne finde det på tilbud (man var vel studerende!) og strikkede løs. 
Jeg kan stadig godt lide bomuld, især til om sommeren. Det der med "sommeruld" er ikke lige mig! 
Min nieces mindste lille baby har også eksem. Så er det jo herligt at kunne bruge en aften på at finde bomuld som hans mor kan få og strikke noget til ham. 
Det er virkelig skønt med et garnlager, men det er sandelig også herligt at dele med andre! Og så var det virkelig hyggeligt at bruge en aften på den måde. 
Strikker du i bomuld?

When I was a student and my nephews and nieces were young, I knit a whole lot for them! The kids of one of my brothers suffered a lot from atopic dermatitis, so I mostly used cotton, and it worked well. I bought cheap cotton wherever I found it (I didn't have that much money) and just knit and knit. 
I still do like cotton, especially in the summer. I never understood the "summer-wool" thing!
My niece's youngest little baby also has atopic dermatitis. So it's really lovely being able to spend an evening finding cotton for his mother to knit with. 
I do love my great yarn stash, but I also love sharing with others! And then I just loved spending an evening digging out yarn. 
Do you knit with cotton?

6 kommentarer:

 1. Ja det gør jeg også til sommerbluser, men Christine er det alt hvad lageret kan tilbyde, jeg er skuffet🤣

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville jo være forfærdeligt trist hvis det der var hele mit bomuldslager!

   Slet
 2. Jeps. Og det ligner virkelig mit lager;)

  SvarSlet
 3. Ja, jeg strikker meget i bomuld. Jeg strikker til Mødrehjælpens projekt Fra garn til barn, så nu er mit lager ved at være helt i bund. Må se om jeg kan finde noget til en rimelig pris et sted. Det er så skønt at strikke noget og vide at det gør gavn på flere fronter. Knus her fra Bornholm.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da virkelig en god ting at strikke til! Det er så dejligt med bomuld - det er svært at ødelægge i vask.
   Drops har jo tit garn på udsalg. Deres Safran er virkelig godt og blødt. Da jeg var studerende, købte jeg bare alt jeg kunne finde. Det betød så, at jeg havde virkelig, virkelig mange farver! Skønt, når jeg strikke Kaffe Fassett.....

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails