tirsdag den 24. maj 2022

Den smukkeste tid / The most beautiful time

Det er helt utroligt dejligt med haven lige nu! Min rhododendron er sprunget ud. Blomsterne er lidt små og pjuskede, men de er der, og det ser herligt ud! 

The garden is so extremely lovely right now! My rhododendron is in bloom. The flowers are a bit small and tattered, but they are there, and it looks awesome!
Jordbærplanterne med lyserøde blomster leverer igen i år. Det ser SÅ festligt ud med alle de mange lyserøde små blomster, og jeg forstår næsten ikke at de startede som bare 5 små planter for 3 år siden! De spreder sig rigtigt fint, som det var meningen. De får ikke så mange jordbær, men lidt bliver det da til. Det er hyggeligt!

The strawberry-plants with pink flowers are beautiful again this year. It looks SO pretty with all the many pink small flowers, and I hardly understand that they started as 5 small plants just 3 years ago!
The spread beautifully, as I intended. They don't carry that many strawberries, but there are a few. It's just so nice!
Og så er der syrenen. Eftersom jeg ikke er så glad for lilla, så er den sådan - øhm - gammelrosa. Kan vi ikke blive enige om det?
Herligt, at man kan definerer farverne lidt selv. 

And then there is the lilacs. Since I don't like purple that much, it's kind of - ehm - old pink. Can we just agree about that?
Lovely when you can define colors yourself.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails