lørdag den 23. juli 2022

Bornholm

Vi har lige været et par dage på Bornholm. Så skønt! For et par måneder siden fik jeg en ide om at det kunne være sjovt, og min nevø var helt med på ideen. Så vi lejede min svogers onkels sommerhus nogle dage og tog afsted. Med tog gennem Sverige til færgen og med bus på Bornholm. 
Det var bare herligt at se Rønne havn gennem det beskidte færgevindue. Så smukt!

We've been to Bornholm for a few days. So lovely! A few months back, I had this idea that it could be fun, and fortunately, my nephew agreed. So we rented my brother-in-laws uncles summerhouse for a few days and left. By train through Sweden to the ferry, and then taking the bus on Bornholm. 
It was just so wonderful seeing Rønne harbor through the dirty window! So beautiful!
Vi tog til havnen i Allinge om aftenen. Altså - de der bornholmske klipper! De er bare så smukke! Og de lugter så godt. Er jeg den eneste som synes det? Jeg opdagede ihvertfald at min nevø ikke synes de lugter af noget som helst. Men for mig lugter de af sol og sommer og ferie!

In the evening, we went to the harbor in Allinge. Oh, the Bornholm rocks! They are so pretty! And they smell so good. Am I the only one thinking that? I found out that my nephew don't think they smell like anything. But to me, the smell like sun and summer and vacation!
Vi brugte også en dag på Middelaldercenteret. Det var faktisk ret sjovt. Der var Middelaldermarked med mange mennesker og boder, og der var historier og kampe. 
Man kunne også skyde med bue og pil, og moster her var meget stolt over knægtens evner. 

We spent a day at the Middle Age center. It was quite fun. They had a Middel Age market with a lot of people and shops, and there were stories and fights. 
You could get to use bow and arrow, and this auntie was quite proud of what this boy could do!
Og så var vi på Hammershus. Altså - det SKAL man, ikke? 
Nu er vi tilbage igen, og de næste dage skal bruges på at se en masse familie. Jeg får ikke lov at have ham helt for mig selv.....

And then we went to Hammershus. You know - it's a MUST!
Now we're back again, and the next days will be used for seeing a lot of family. I don't get to keep him all to myself.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails