lørdag den 30. juli 2022

Ferielæsning / Vacation read

Egentlig læser jeg endnu en Thomas Lynley bog, men det snegler sig virkelig afsted, så nu i ferien prøvede jeg en anden bog, som jeg købte i Doylestown sidste år. 
En bog som handler om begivenheder under 2. Verdenskrig, men på en måde hvor en meget gammel dame prøver at opklare et mysterium, samtidig med at andre prøver at forhindre hende i at finde sandheden. En bog om et par tvillinger som forsvandt, men som måske er i live og nu 70 år gamle. 
Bogen er ikke kommet på dansk, men den er så spændende! Den læste nærmest sig selv, fordi den foregår både i nutid og tilbage i historien, og fordi man ikke helt ved om mysteriet faktisk bliver løst. 
Den handler om jøderne i Polen under 2. Verdenskrig, men får lige givet det en drejning fordi man ved, at hovedpersonen overlever. 
Den tog under en uge at læse. Det er jeg såmænd ret tilfreds med, når det nu ellers går så langsomt. 

Actually, I am reading another Thomas Lynley book, but it's ever so slow, so now that I'm on vacation, I tried another book that I bought in Doylestown last year. 
A book about things happening during WWII, but in a way were a very old lady tries to solve a mystery, and at the same time, others try stopping her from finding the truth. A book about twins who disappeared, but might have survived and would now be 70 years old. 
The book is so good! It takes place both now and back in history, and since you don't really know if the mystery will be solved, it's very exciting! 
It's about the Jews in Poland during WWII, but it's with a twist, since you know that the main character will survive. 
I read it in less than a week. I'm very happy about that, since my other book is so slow.

2 kommentarer:

 1. Ferielæsning er også noget jeg er glad for. Jeg elsker faktisk at læse(fysiske bøger)
  -gerne forskellige genre, men får det ikke prioriteret i hverdagen- der bliver det mere faglitteratur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik læst meget, meget mere før i tiden! Nu bliver det til rigtig mange lydbøger i toget, til gengæld. Det er også hyggeligt!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails