søndag den 21. april 2024

Er det babyens skyld? / Is the baby to blame?

Der er en baby på vej hos en nevø her i løbet af sommeren - deres første barn - og det er jo spændende! Da jeg alligevel var inde i byen og se den nedbrændte Børs kom jeg også forbi Arnold Busck og kiggede på strikkebøger. Jeg har et ret blødt punkt for Klompelompe opskrifter. Jeg synes de er så fine og enkle men alligevel med et twist, og da der var nogle fine mønstre i denne her kom den altså med hjem. 
Jeg vil til enhver tid påstå at det selvfølgelig er babyens skyld. Selv om det nok er et stort ansvar at lægge på hans bittesmå skuldre......

There is a baby on it's way at my nephew's some time this summer - their first child - and it's exciting!
When I went to the city to see the burned-down Børsen, I also visited Arnold Busck bookstore and checked out their knitting books. I have this really soft spot for Klompelompe patterns. I do think they are very pretty and simple but with a twist, and since there are some nice patterns inside this one, it came home with me. 
Anytime I will blame the baby, of course. Although it seems like quite a big responsibility for his really tiny little shoulders!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails