tirsdag den 22. december 2009

Der var mange ting, jeg ikke nåede igår...

Jeg sad nemlig og strikkede og strikkede og strikkede og.....
Lige nu ligger trøjen så til tørre efter maskinsyning op og ned ad vrangmaskerne i midten og en gang vask.
I morgen skal der sys lynlås i, og så har han bare at blive glad, svogeren!
Mønsteret er totalt improviseret, og jeg har ingen anelse om, hvorvidt en ægte islænder kan se sådan ud, men til gengæld så er bærestykket blevet noget nær perfekt i formen.
Det var altså ikke lykkedes uden Frida´s hjælp! Uden opmuntring, og specielt uden at du "knækkede koden" på en islandsk sweater for mig havde jeg overhovedet ikke turdet strikke derudaf uden en opskrift. Det var en stor trøst at vide, at du har kigget mig over skuldrene.
Udover strikkeriet i går, så ankom rovet fra Ho´s udsalg. Jeg havde virkelig holdt mig tilbage, og da jeg åbnede pakken syntes jeg måske godt, jeg kunne have købt lidt mere... Men det gjorde jeg ikke! (Sagde hun og klappede sig selv på skulderen)
Dagen i dag står på arbejde og derefter en togtur til Hillerød med det sødeste lille juletræ, der skal stå hos min mor. Jeg skal også have pynt med. Og gaver. Så hvis du ser noget, der ligner en julemand fra en Disney-film med et bjerg af poser på ryggen i linje E, så er det muligvis mig....
Forresten - når man stikker næsen i pladegarn, så lugter det så dejligt af får. Når man lige har vasket en islandsk sweater og tager den ud af vaskemaskinen, så lugter det ganske svagt af ..... - ta-daa! - vådt får :0)

7 kommentarer:

 1. det er sörme lykkedes godt! han har altså bare at blive glad for den efter al besværet du har haft, og det bliver han også sikkert, den er smadderflot. og den ser meget "autentisk" ud må jeg sige.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Superflot trøje, kan du virkelig nænne og forære den væk?
  God Jul

  SvarSlet
 3. Mange tak. Ja - jeg glæder mig til at få den ud af systemet, så den skal helt sikkert foræres væk!
  Frida - hvis du siger, den ser autentisk ud, så tror jeg på dig!
  Jeg er sikker på, at han bliver glad. (Ellers....)

  SvarSlet
 4. Hvor er den blevet flot! og herligt at vide hvor der er hjælp at hente. Jeg har netop slået op til min første rigtige islænder.. i str. 6 år *G*

  Hvis svoger ikke udviser passende glæder så tag trøjen med hjem og giv ham i stdet en 50'ere.

  Trøjen kan du hos mig så bytte til lidt af det garn du mangler *B*

  SvarSlet
 5. Mange tak - du skal være velkommen til at spørge, jeg kan til enhver tid henvise til Frida!
  Min svoger bliver helt sikkert glad. Kender jeg ham ret, så går han sikkert i den, til den er slidt op (eller vasket forkert). Men tak for tilbuddet! (Jeg mangler jo altid garn...)

  SvarSlet
 6. LOL ja garn er en mærkelig sag. her går en og anden jo og forsøger at komme af med lageret og øøhh så holder www.garnbutik.dk op og ja nu har jeg så beriget det lager med tjaa omkring 2 kg - men omvendt var det ikke for det lager så havde jeg jo ikke sådan kunnet trylle nogle julegaver frem. Ak ja garnlager - det evige dilemma. ;-)

  SvarSlet
 7. Åh ja... Garnbutik.dk. Jo, der har jeg også lige været en smut forbi. Tog ca. 1 kg på.
  Næste år skal der andre boller på suppen mht. at købe garn. (Så må jeg se, hvornår mine ambitioner om begrænsninger bukker under for virkeligheden)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails