torsdag den 10. december 2009

Kan DU måske se nogle grøntsager?

Dette billede måtte bare på bloggen. IT-nørd-nevøens middagsmad sidste lørdag. Jeg morede mig, gjorde jeg! Det var ganske umuligt ikke at tage dette billede, der må være enhver ernæringseksperts skræk og rædsel....
Jeg var så heldig at være inviteret til bedste ven / bedsteforældre dag på hans efterskole, og det var rigtig, rigtig hyggeligt. Han eeeeelsker sin efterskole, gør han, og forsømmer ikke en eneste chance for at tigge sine forældre om at få lov at gå der i 10. klasse også.
I forhold til de andre gæster den dag følte jeg mig ganske ung og uspoleret. (Hvordan jeg så følte mig i forhold til eleverne - det "taler vi ikke om")
Er jeg så bekymret for nevøens ernæring? Nøeh, ikke specielt. Han skal nok få lov at spise grøntsager hjemme hos sin mor (med "få lov" mener jeg det lidt mere retorisk end det umiddelbart lyder). Siden han var 3-4 år har hans mor fået at vide af sin læge, at hendes 2 drenge vejede for lidt, så hun har efter bedste evne fyldt mad i dem. Hvad har hun så fået ud af det? De er vokset opad. Og opad. Og opad. I en grad, så de nu pænt bukker sig ned, når hun skal have et knus. De er ikke rigtig vokset udad. (Jeg har ellers ihærdigt forsøgt at overbevise hende om, at børn, der vokser opad har den vægt, de behøver. Men uden held!)
Apropros efterskoler og nevøer/niecer, så er det altså en fornøjelse i år med efterskole-pakkekalendrene. Indtil nu havde jeg lavet den til 2 nevøer, men i år er der jo både IT-nørd-nevøen og konstabel-niecen, og man kan da tydeligt mærke forskel på kønnene! Min niece skriver hyggelige små sms-er om gaverne, og det varmer altså et gammelt fasterhjerte.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails