søndag den 13. december 2009

Exit Jack Bauer

SÅ døde Jack Bauer. Eller.... Næh, det gør han vist ikke. For hans kære datter spurtede ind fra sidelinjen og tilbød at donere stamceller så han kunne leve længe nok til at få at vide, at han var blevet bedstefar. På trods af, at han var helt klar til at dø og endda havde talt med en imam (?!), der lød som en humanistisk udgave af en bedre folkekirkepræst. Tony var ond, så god, så ond, så alligevel på bunden god. Bill døde, og den arme præsident Taylor måtte vinke farvel til hele familien pga. sin forkærlighed for at overholde loven. Langt ude? Også i dén grad!
Men meget underholdende.....
Svogerens sweater fik strikket de sidste pinde. Jeg er meget, meget spændt. Han har glædet sig så enormt længe og tålmodigt, og jeg vil virkelig gerne have at han bliver rigtig glad for den. Jeg løb tør for mønster, inden jeg løb tør for manglen på indtagninger og improviserede det sidste stykke. Den trænger helt sikkert til en vask, og så må jeg se. Desuden mangler ombukning af halskant, endehæftning (ikke så mange) og lynlås.
Nå ja - og så skal du da ikke snydes for mine amaryliser, der blomstrer om kap....
Dagen i dag er julekoncert-dag. Ih, hvor jeg glæder mig!

2 kommentarer:

  1. Flot trøje til svogeren, jeg håber, at han bliver glad for den. Nøj hvor kunne jeg godt bruge en sumpelørdag med DVD'er, strik og ren afslapning.

    Fine amaryllis.

    SvarSlet
  2. Mange tak! Du kan tro, det var en dejlig lørdag.... Al den øvrige decembertravlhed værd!
    Jeg ved, at min svoger bliver glad for sweateren. Han er generelt meget taknemmelig - jeg håber bare også, den kommer til at passe godt. Bliver spændende at se!

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails