fredag den 18. december 2009

Julegave i samlesæt...

Jeg er i fuld gang med en "Sackboy". Hvis det stod til PostDanmark, så skulle den lille fyr have været færdig og sendt i går, hvis han skal nå modtageren inden juleaften, men sådan blev det ikke...
Til gengæld bliver han, selv om det er den sidst opstartede julegave, den strikkede julegave, der bliver først færdig... Der mangler lige nogle broderier og armene og benene skal jo også sidde fast.
Sackboy er hovedpersonen i et Playstation spil, "Little Big Planet". Han er ret nem og hurtig at strikke, og du kan såmænd finde opskriften - ganske gratis - lige her.
Modtageren af min Sackboy er næsten 13 år og lidt svær at finde gaver til. Men da jeg nævnte mønsteret for hans mor, mente hun nok, det ville være et hit. Så det satser jeg på!
Garnet er fra Kvickly. Jeg havde faktisk ikke noget, der lige passede i tykkelsen, så der måtte købes nyt! (Uha!) Men han kan strikkes for under 50 kr, inkl. lynlås og øjne (hvis man har fyldet i forvejen). Det er jo ikke galt!
Sjalet til niecen mangler lidt endnu, og svogerens trøje skal monteres. Nogle venner har lige fået en lille pige i forgårs. Jeg levede ellers under en lykkelig illusion af at have god tid, for babyen skulle komme omkring nytår, og straks tænkte jeg "Førstegangsfødende = 2 uger over tid = midt i januar = god tid"......
Clara burde have været færdig for længst.
Min slangespændetrøje burde have været færdig.
En baby mere er på vej i vennekredsen omkring april.
Jeg har lovet at strikke "underarms-varmere" til én af sekretærerne.
Åh - jeg er ikke ovre min strikkestress endnu!

2 kommentarer:

  1. jeg kender ham ikke, men han ser sjov og söd ud, hvad med lynlåset? er der noget indeni?
    kh.fra Island
    Frida

    SvarSlet
  2. Lynlåsen er rent snyd. Faktisk er den limet sammen, så fyldet ikke kommer til at falde ud.

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails