fredag den 25. december 2009

Garn-gaver....

Jeg fik dejlige strikkegaver i år! En stor del skyldes muligvis, at jeg selv skulle købe min julegave fra min mor....
Ihvertfald blev det til 300 g Kauni i en ny, superflot grøn-blå-lilla kombination. Billedet viser farverne meget godt, synes jeg. Vildt flotte farver, og jeg glæder mig til at finde ud af, hvad det skal blive til!
Desuden havde min mor været så sød at købe et strikkekit fra Geilsk - nemlig et Rundstykke i den flotteste grøn. Julen blev faktisk fejret hjemme hos min mor med min søster og de to mindste. Legonevøen havde nemlig halsbetændelse og høj feber, så hans far og ham måtte blive hjemme. Stakkels dem! Men heldigvis er min søster udstyret med aldeles utålmodige børn, når det gælder jul, så juleaften startede kl. 8 med morgenmad og oppakning af en del gaver.
Derefter gik vi i kirke, og så gik turen til den officielle juleaften.

Jeg fortalte de to medfølgende børn, at jeg skulle have et Rundstykke i julegave. Niecen troede ikke på mig, og mindstenevøen udbrød straks "Rundstykke! Det var ikke med vanilje..." Selv samme mindstenevø skulle synge den eneste julesang, han kan udenad, for sin mormor. Nu ved han vist godt, at den er lidt fræk, så han ville kun synge den, mens han stod i køkkenet og vi andre sad i stuen. (Han måtte så synge den to gange, for mormor kunne ikke høre teksten første gang, så anden gang blev der virkelig skrålet igennem!) Hvilken sang, spørger du? Jo, den med Nissen i træets grønne top. Nissen, der skulle tisse, men havde glemt sin tissemand. Meget ømt at høre det yndige barn stå og synge så sødt for sin mormor! (Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan han bliver som 7-årig!)
Den sidste strikkejulegave var bogen fra min søster. Strikket Lingeri. Hun var ret sikker på, at jeg ikke havde den i forvejen. Det havde hun ganske ret i..... Så nu har jeg opskrift på strikkede bh-er m.m. og får straks fantasier om en bh i selvstribende strømpegarn. (hi hi) Der er ret mange søde opskrifter i, også på strømper og trøjer og toppe, og bekræfter virkelig min glæde ved amerikanske strikkebøger; de har simpelthen ingen hæmninger eller begrænsninger for, hvad man dog kan strikke!
Nu nyder jeg så, at sweateren blev afleveret og godt modtaget, så jeg ikke har noget tidspres hængende mere. Til gengæld er der masser af ting, der skal strikkes, så jeg keder mig skam ikke. Først kræver mit overjeg dog, at Clara bliver færdig, og at bullen på Slangespændetrøjen også bliver gjort færdig.
Sackboy vakte forresten også glæde. Modtageren ringede og sagde tak selveste juleaften!

2 kommentarer:

  1. Tillykke med dine herlige garver - den undertøjsbog er jeg da helt vild efter at kigge i :-)

    SvarSlet
  2. Ja, den er faktisk fin. Jeg har kigget mønstrene igennem på Ravelry også, og mange har lavet nogle rigtig flotte ting!

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails