lørdag den 29. november 2014

145+145+1(+2+2)

Det går fremad med sjalet. Faktisk er jeg blevet færdig med det midterste stykke med perlestrik. Det har været jævnt kedeligt, men jeg har omhyggeligt talt, så jeg nåede op på de 145 masker på hver side af midten.
Desværre har jeg talt forkert og har strikket 2 pinde for langt. I stedet for de 291 masker jeg skulle have ialt, har jeg 295.
Den kreative fortolkning af mønsteret var i forvejen at strikke kanter på i stedet for at sy dem på, og nu bliver det så oveni at få de 2 ekstra masker til at forsvinde undervejs. Jeg tænker, det går.

The shawl is showing progress. Actually, I finished the middle section of moss stitch. It has been quite boring, but I have been counting along the way to make sure I made it to 145 stitches on each side.
Unfortunately, I counted the wrong way and knit 2 rows too far. Instead of a total of 291 stitches, I have a total of 295 stitches.
The creative interpretation of the pattern until now was planning to knit the edges on along the way instead of sewing, and now it will also include making the 2 extra stitches disappear. I guess it will be fine.

2 kommentarer:

  1. Det går nok med at trylle 2 masker væk undervejs tænker jeg. Jeg er spændt på at se det færdige resultat.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er også ret spændt, men meget fortrøstningsfuld.

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails