fredag den 30. september 2016

2 ærmer! / 2 sleeves!

Stakkels Amanda har nu 2 ærmer! DET er da fremskridt.....
Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan det bliver at komme igang med hele bærestykket med de helt utroligt mange snoninger på hver 4. pind. Mere end de 50 der var på kroppen, ihvertfald! I det mindste bliver der færre og færre masker.
Nu er Amanda klar til en dejlig vinter med Matador, og så håber jeg VIRKELIG at den arme trøje rent faktisk bliver færdig inden sit 5-års jubilæum til januar.......

Poor Amanda now has 2 sleeves! THAT is some serious progress.....
I cannot really face the thought of knitting the yoke with all the incredible amount of cables on every 4. row. More than the 50 cables of the body! At least, the stitch number decreases from here.
Now, Amanda is ready for a lovely winter with Matador, and then I REALLY hope the poor cardigan will actually be done before the 5 year anniversary........

8 kommentarer:

 1. Og når din Amanda så er færdig (fed farve iøvrigt), har jeg en grå strandet Amanda du gerne må gøre færdig.... Mine hænder har det svært med så tykke pinde og så mange snoninger, jeg får ondt og kan kun strikke to-tre pinde på den ad gangen, og det forslår jo slet ikke. Nå, jeg vil gøre en af de tre andre sweatre færdig inden min Amanda får opmærksomhed igen. Og så har jeg ikke nævnt sjalerne.

  SvarSlet
 2. Jeg er sikker på du bliver færdig inden januar, du plejer da ikke ar være så længe om et strikketøj, havde du glemt den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Glemt og glemt... Havde Amanda været mit barn var hun tvangsfjernet forlængst.....

   Slet
 3. Hep hep - den bliver da skøn mår den er færdig....lige om lidt (;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - den bliver så lækker! Men suk, for nogle laaaaaange pinde.....

   Slet
 4. Det er ligesom mere overskueligt, når det hele er samlet, så mon ikke du får fat igen og laver den færdig. Hvor mange afsnit Matador mangler du?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ihvertfald til at skimte enden af projektet! Vi mangler vistnok 12 afsnit (måske kun 11), så det passer nok meget godt sammen.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails