mandag den 26. september 2016

Pokémon Go

Jeg er kommet til - igen! - at love min søsters børn en sweater hver til vinter.
Ham på 11 vil gerne have Pokémon, og gerne med Eevee, så lige nu forbereder jeg mig mentalt på det. Tænker, at der skal være en række pokéballs nederst, og har fundet dette mønster. Det er vel ikke værst? Om ikke andet kan den bruges som tænkehat!
Det bliver garn fra lageret, for pudsigt nok er der også rigeligt af det tykke Wollmeise til sådan en snæver vending!

One more, I accidentally promised my sister's kid a sweater each for winter.
The 11 year old want Pokémon, and prefers Eevee, so right now, I'm mentally preparing for that. I think there will be a row of pokéballs at the bottom, and found this pattern. Not too bad, eh? At least it could be used as a thinking-hat!
I will make with yarn from my stash, since - strangely enough! - I do have plenty of the DK Wollmeise for an emergency like this!

8 kommentarer:

 1. Ha ha, kommet til at love to sweatre, jeg er ret sikker på at både garnlager og strikkepinde holderen er ganske tilfreds med opgaven :-) god strikkefornøjelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Man skal virkelig passe på med, hvad man lover!

   Slet
 2. Den ville være i høj kurs herhjemme, hvor man lystigt jagter alle virtuelle småkræ med mærkelige navne (http://xn--skreliv-r1a.dk/?p=984) - jeg forudser en stærk huetrend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kunne være festligt med sådan en gang huer!

   Slet
 3. Jeg er sikker på at både strikker og modtagere vil glædes....
  Herligt med Pokémon, - hvad mon de andre skal have?

  SvarSlet
  Svar
  1. Storebror på 17 har valgt motiv til en (formenlig) hvid sweater, mens storesøster på 14 havde 3 forskellige forslag på 3 dage. Tror, det bliver en lang cardigan, som var et af forslagene.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails