torsdag den 8. september 2016

Men jeg er i gang / But I did start

Jeg er SÅ glad for at der ikke skal hækles flere dagstriber på mit temperaturtæppe. Nu for tiden kigger jeg på dagens temperatur og tænker "Nå ja - det er da fint." og har allerede glemt, at det for ikke så længe siden betød en hæklet stribe.
Kanten er startet for længst. Det tager virkelig lang tid at komme hele vejen rundt, og det er ret kedeligt, så jeg gik altså hurtigt i stå igen.....
Men hvad. Det løber jo ingen vegne! Glæder mig alligevel til at få det færdigt.

I am SO happy about not having to crochet more stripes on my temperature blanket. These days, I look at todays temperature and think "Oh well - that's fine, I guess!" and forgot already how this not too long ago meant another crochet stripe.
The edge was started weeks back. It takes like forever making a round, and it is incredibly boring, so I kind of stopped again rather quickly......
Anyway. It's not like it will disappear! Still looking forward to finishing this.

5 kommentarer:

 1. Måske et par kolde efterårsaftner vil gøre det mere attraktivt, at sidde under tæppet og hækle på kanten. Fin farve du har valgt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du såmænd nok ret i! Mon ikke det sætter lidt skub i det hele?

   Slet
 2. Det er jo et kæmpe arbejde.

  SvarSlet
 3. Tænk, at du er færdig med det (altså lige bortset fra en "bette" kant). Spændende, hvordan det færdige resultat tager sig ud.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails