søndag den 4. september 2016

Dip dye junior

Den lille dip-dye sweater er (endelig) blevet færdig. Så fin den blev! Jeg faldt over mønsteret ude hos Rasmilla og måtte bare i gang.
Den er designet af Camilla Vad og er utroligt flot i sin enkelhed. Den er strikket i Filcolanas Amina for at få noget der kunne maskinvaskes. Det gør det nemmere for barnets mor, ihvertfald. Den er helt utroligt blød og lækker.

The little dip-dye sweater is finished (at last). So pretty! I stumbled across this pattern at Rasmilla's and had to start.
The design is by Camilla Vad and is beautiful in it's simplicity. I made it with Filcolanas Amina in order to make it machine washable. Makes it easier for the mother! The sweater is incredibly soft and really nice.
Mønsteret er jo bare striber med 2 tråde garn, hvor man efterhånden bytter farverne ud. Effekten er helt utrolig!
Der var lidt problemer med maskeantal i mønsteret, og jeg synes godt nok også at det er en meget lille størrelse 3 år. Men altså - den må blive til hende på 18 måneder, så, og så må jeg igang med en på lidt større pinde til hende på lidt over 2 år.
De skal jo for alt i verden have noget de kan vokse i så de kan passe det til vinter!
Trøjen vejer ialt 200 gram og er strikket på pind 3, 3,5 og 4.

The pattern is just stripes using 2 threads of yarn, switching one color at a time. The effect is incredible!
There were some problems with the number of stitches, and I really do think it's a very small size 3 years. But anyway - I'll give it to the 18 months old, and then I'll have to start another one on bigger needles for the bigger one.
I would never give them stuff they wouldn't be able to grow into during the winter!
The sweater weighs 200 grams and were knit using 3, 3.5 and 4 mm needles.

2 kommentarer:

  1. Jeg er selv i gang med samme metode. Jeg kan se indtagningerne er ret tydelige på vrangsiden. Hvis du ved indtag. tager den første maske af og vender den om, sætter den tilbage og så strikker 2 ret sammen, så vil indtag. blive mindre synlige på vrangsiden. Som bliver til retsiden.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for tip. Det vil jeg skrive mig bag øret. Trøjen er strikket oppefra og ned, så det er udtagningerne man kan se.

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails