lørdag den 9. december 2017

3499

Det her er indlæg nummer 3499. Ret vildt, synes jeg. Derfor kommer her lige en lille, ultrahurtig give-away. Læg en kommentar inden indlæg nr. 3500 i morgen.
Præmien er en te-blomst og 2 nøgler strømpegarn; det ene er fra Flamboyant Yarn, det andet er helt specielt - købt i Michigan, farvet som en Petoskey sten, og helt umuligt at få fat på.

This is my post number 3499. Pretty crazy! So here is a little ultra-fast give-away. Place a comment before my post number 3500 tomorrow.
The prize is a tea-flower and 2 skeins of sock yarn: One from Flamboyant Yarn, the other is very special - bought in Michigan, dyed like a Petoskey stone, and quite impossible to find.

31 kommentarer:

 1. Imponerende. Jeg læser stadig med glæde din blog dagligt. Og det ville da være skønt at vinde det lækre garn. God jul til dig og dine kære.

  SvarSlet
 2. Du er den mest trofaste blogger jeg læser. Det garn er lige noget for mig, så det må jeg deltage i.😊😊

  SvarSlet
 3. Jeg følger også din blog dagligt.Vi er kollegaer.Jeg arbejdede på samme måde som dig indtil en ulykke satte en stopper for dette.Jeg var meget glad for at arbejde i Sverige selv om det nogle gange var trættende med al den transport. Arbejdsgangen er helt anderledes i forhold til Danmark.
  Jeg er meget imponeret over hvor hurtig du får strikket diverse ting.Jeg strikker også dagligt, men får stadig ikke strikket så meget som dig.Jeg prøvede at starte samtidigt som dig med et par sokker.Da jeg havde nået ca.30% af sokken var du færdig!Jeg syntes ikke at jeg strikker langsomt ,men har alligevel ikke den hastighed som du udviser.Jeg er imponeret over hvor meget du får strikket selv med et fuldtidsarbejde som jeg ved er ganske krævende.Det ville være mig en glæde at kunne modtage en så flot julegave-det garn som du har udbudt i en konkurrence.Du vil selvfølgeligt få et billede af de færdige strømper.Jeg strikker dem helt anderledes end du gør.Det er med magic-loop og fra tåen op og med boomeragn-indtagninger.Du ønskes en god jul og et godt nytår. m.v.h.Brit

  SvarSlet
 4. Dejlig blok - og dejligt garn, som jeg gerne vil vinde.

  SvarSlet
 5. Dejlig blok, følger hver dag.
  Lækkert garn, lige noget for min søster at få som gave, hun elsker at strikke strømper.
  Så jeg vil gerne vil en gave til hende

  SvarSlet
 6. Jeg følger også med glæde din blog hverdag. Kunne godt tænke mig at vinde da jeg er vild med strømpegarn. Især det som ikke er helt almindelig.

  SvarSlet
 7. Jeg burde få strikket lige så meget som dig, men du må have et turbo-gen med hensyn til strikkehastighed. Hver morgen når diabetes halløjet er klaret sidder jeg og læser din blog til morgenmaden. Det er altid en god start på dagen :-) som dig er jeg storstrikker af sokker og du har inspireret mig til at strikke mere avancerede mønstre. Tak for det!

  SvarSlet
 8. Sikke en fantastisk præmie.
  Jeg lægger da lige et lod i puljen ��
  Har fulgt din blog i mange år og syntes det er super hyggeligt når vi mødes “live” en gang i mellem ��

  SvarSlet
 9. Uh - den præmie vil jeg da meget gerne vinde.
  Jeg har været med siden din præsentation af dig selv startede: 40 år, ivrig strikker ... Det er så hyggeligt at følge dig og det er jo en glæde man - med ganske få undtagelser - får på daglig basis. Tak for det og tillykke med jubilæet i morgen.

  SvarSlet
 10. wow, det var godt nok mange indlæg, til lykke med det, og jeg læser altid med, selvom jeg ikke er dygtig til at kommentere. men garnet ser superlækkert ud, og jeg vil da gerne pröve om heldet er med mig.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 11. Det er altid en stor fornøjelse at følge din blog - samt se alle dine strikkerier!

  SvarSlet
 12. Sikke noget dejligt garn!
  Jeg følger også med i din hyggelige blog - og er som de andre imponeret over hvad du kan nå :) Har kun mødt dig en enkelt gang IRL - i toget & bussen på vej til Fanø. Det var til gengæld hyggeligt. Kan du huske det amerikanske par i toget som undrede sig stort over alle de strikkende damer :) Glædelig jul til dig og dine!

  SvarSlet
 13. 3500 gange til lykke med 3500 sjove, inspirerede og morsomme indlæg.

  SvarSlet
 14. Jeg læser dagligt med her, fantastisk hvor meget du får strikket, du må nærmest have strikkepindene i hænderne hele tiden. Det er dejligt at det ikke kun er det der lykkes, der kommer på bloggen, men også når noget lykkes mindre godt.

  SvarSlet
 15. 3.499 indlæg, det er utroligt :-) Jeg har fulgt din blog gennem en del år og det er en daglig glæde at læse om dine produktioner. Tænker ind i mellem om du også strikker i arbejdstiden? ellers fatter jeg ikke, hvordan du når så meget. Vil være mere end lykkelig over så fin en gave. mvh Susanne, Middelfart

  SvarSlet
 16. Du har sådan en dejlig strikke og rejse blog. Jeg kan ikke lade være med at følge med, selv om jeg noglegange er flere opslag bagud. Så læser jeg bagud, men syndes det er forsent at kommentere. Men i dag er jeg på pletten.

  SvarSlet
 17. Det er så hyggeligt at følge din blog, der er noget ved din "tone" i dine indlæg jeg godt kan lide - og så er det bare så inspirerende at følge hvilke opskrifter og hvilket garn du bruger. Tak!

  SvarSlet
 18. Åh, blåt strømpegarn som sagten kan bo her😉

  SvarSlet
 19. prøver lige igen i mit eget navn......

  3500 - det var ellers ikke så lidt
  megalækkert garn - namnam

  SvarSlet
 20. 3500, det er da vildt! Det er så imponerende at du efter en lang arbejdsdag/nat + transporttid stadig har overskud til at blogge hver dag - og det er aldrig kedeligt. tillykke!
  jeg må ikke logge ind via min blog, men det er bare mig, Lindamarsvin...

  SvarSlet
 21. Følger din blog med stor glæde, så bare fortsæt med de næste 3500 :-) Håber jeg er heldig, for det er da vildt flot, det garn. Knus og julehilsner fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
 22. Åh, det kunne være hyggeligt at vinde. Tak for en skøn og inspirerende blog!
  Mvh Ann

  SvarSlet
 23. Wow! Så lykkes det 😃 Har forsøgt flere gange at skrive en kommentar til dig - har fulgt dig længe, men de bliver aldrig udgivet. Nu fik jeg så endelig det Googlekonto-skidt til at virke 👍

  SvarSlet
 24. Flot med så mange indlæg.Dejligt at du vil dele din strik og oplevelser. Og 3500 er mit postnummer :-)

  SvarSlet
 25. Det er simpelthen en fornøjelse at følge med. Imponerende hvad du når at strikke i løbet af året og 3500 indlæg er flot arbejde.
  Super med en give away. Du har altid så spændende ting i dem.

  SvarSlet
 26. Jeg ved ikke hvad en teblomst er. Det kunne jeg godt tænke mig at stifte bekentskab med og så det fine garn ville også være fantastisk at vinde.

  SvarSlet
 27. Du har da godt nok fået skrevet en del indlæg. Altid spændende at følge med. Smukt strømpegarn du udlodder.

  SvarSlet
 28. Altid dejligt at læse dine små daglige indlæg om stort og småt med et glimt i øjet.

  SvarSlet
 29. Du er så flittig, - både med opdatering af bloggen og med strikkepindene. Tillykke med indlæg nr 3.500 lige om lidt. Jeg krydser fingre for mig selv.

  SvarSlet
 30. Hold da helt op 3500 indlæg og jeg har læst dem allesammen, du er meget inspirende at følge. Glæder mig hver dag til at læse din blog.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails