søndag den 10. december 2017

3500

Tusind tak for alle jeres søde kommentarer! Det var jo helt vildt, så mange der nåede at skrive både på bloggen, på app'en og på mail. Alle er kommet med i lodtrækningen. 1 nummer pr. person, ikke pr. kommentar.
Det er virkelig, virkelig hyggeligt at I læser med! Også tak for alle de roser I har sendt. Det er jo fantastisk at få.
Ovenfor er lille L, som fik sine strikkede bukser. De passer jo på en prik, og han ser egentlig forholdsvist tilfreds ud.
Når nu det er et "rundt hjørne" her på bloggen, ville jeg blive lidt filosofisk. Jeg har læst så mange fortælle om hvorfor de strikker, og der er beskrevet alle mulige positive "bivirkninger" ved at strikke.
Jeg mødte en mor på hospitalet, som havde et fint, hæklet sjal. Hun sagde, at hun hæklede for at overleve. (Hun har virkelig også nok at se til!) Jeg tror, jeg kender den følelse. Mit strikketøj er der, hvor jeg er fuldstændig i kontrol. Bliver det forkert, trevler jeg op og starter forfra. Jeg laver præcis det jeg vil, i de farver og materiale jeg vil. Min søster er den første til at vide, at det ikke altid er en fornøjelse. Faktisk har jeg ikke mange projekter, jeg ikke glimtvis når at hade intenst! Men alligevel. Fornøjelsen ved at have lavet noget færdig er virkelig stor.
Så - i et liv, hvor man ikke kan kontrollere så meget, nyder jeg strikketøjet. Desuden koncentrerer jeg mig bedre med noget mellem hænderne. (Men nej. Jeg strikker IKKE på arbejdet! Kun til møder.)

Thank you so much for all your sweet comments! It's really crazy how many actually wrote a comment on the blog, on the app or send a mail. Everybody joined the lottery. 1 number per person, not per comment.
I really, really enjoy that you are out there, reading! And thank you so much for all your praise of my blog. It is amazing reading it.
On top, it's little L, who got his knitted pants. They fit perfectly, and he looks kind of very comfortable wearing them.
Since this is sort of an "anniversary" here on the blog, I want to philosophize a bit. I read so many people's explanations why they knit, and so many positive "adverse effects" from knitting have been described.
I met a mother at the hospital with a pretty, crochet shawl. She said, that she crochet in order to survive. (She has a lot on her plate!) I think I know the feeling. My knitting is the spot where I'm completely in control. If it turns out wrong, I unravel and start again. I make exactly what I want, using the colors and materials I want. My sister is the first to know that my knitting is not always a pleasure. I actually don't have many projects which I don't develop at least a spark of intense hatred for! But still. The pleasure of finishing something is enormous.
So - in this life, where you can't control much, I enjoy my knitting. Furthermore, I concentrate better when doing something with my hands. (But no. I DON'T knit at work. Only at meetings.)
Her er lille baby D i sin BSJ. Den passer virkelig fint! Barnet sover bedst i arm, hvilket man vel også kan fornemme.
Nå - næste filosofi. Hvorfor så denne her blog? Den har hele tiden fået lov at leve sit eget liv, uden reklamer eller facebook.
Jeg elsker min blog. Det er her jeg får afløb for alt nørderiet. Når folk siger til mig at de lægger mærke til "alt det strikkede jeg lægger på facebook", så griner jeg indeni. De skulle bare vide...... Det er måske max 10% som kommer på facebook!
I hele resten af mit liv og hverdag ville jeg meget hurtigt kede folk ihjel med snak om garn, så det er utroligt hyggeligt med bloggen, og fantastisk at I gider bliver ved med at læse om det. Det er dejligt at læse hver eneste kommentar, og jeg har meget fornøjelse med denne her blog, så jeg har ikke tænkt mig at stoppe.....
Og så må jeg vel finde en vinder. Der var 36 med, og ved hjælp af denne side blev det nummer 34 som vandt. Det er JLene! Tillykke! Send din adresse på christunte(@)yahoo.com, så sender jeg gaven. Glædelig 2. søndag i advent!

Here is little baby D in her BSJ. It fits really well! This baby sleeps better when held by a person, which you can almost see.
Well - next philosophy. Why this blog? All along, it got to live it's own life, without advertising or facebook.
I love my blog. This is the place for being really nerdy. When people tell me, how they notice "all my knitted stuff on facebook", I laugh inside. If only they knew...... It is no more than max 10% getting on facebook!
In all the other parts of my daily life I would bore people to death very quickly, talking so much yarn, so it is ever so nice with this blog, and amazing that you hang in there, reading. I love reading every single comment, and I get so much joy from this blog, that I have no intention of stopping......
And then I guess I must find a winner. 36 people took part, and with the help of this page, number 34 won. It is JLene! Congratulations!
Happy second Sunday of Advent!

6 kommentarer:

 1. Jamen det var dejligt at høre - jeg elsker virkelig din blog! Så inspirerende og befriende! Og så har du en vidunderlig sans for humor! Gid du aldrig må miste lysten til at blogge - vi er nogle som sætter stor pris på det :)
  De bedste hilsner fra Ann

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Det er jo vildt, at vide at der sidder nogle og læser med. Det er så hyggeligt! (Og dejligt, at jeg må dele min gakkede humor.)

   Slet
 2. Hej og tak. Skønt at vinde og at du ikke planlægger at stoppe. Skal altid lige ind forbi for at se hvad du strikker og hvor du rejser hen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak! Jeg har bestemt ikke tænkt mig at stoppe. Visse medlemmer af familien (jeg nævner ingen navne, Henriette) synes bloggen bliver utroligt meget bedre når jeg er ude at rejse......

   Slet
 3. Tillykke til den glade vinder.
  Og herligt med lidt filosofi, - vi er nok mange, der bruger strikketøjet til at skabe orden i kaos. Om det er billigere end en psykolog? Det tør jeg ikke regne på, - jeg synes, det koster en del...., men hyggeligt er det.

  SvarSlet
  Svar
  1. He he - næh, du. Det kunne jo godt være at en psykolog faktisk var billigere?

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails