fredag den 1. december 2017

Klar / Ready

Det er 1. december. Uanset om jeg føler mig klar. Kalenderlyset er ihvertfald på plads, og det er pakkekalenderne også. Næsten.
Den ene er sendt med rekordfart fra USA og ligger nu i et bur på "posthuset" (også kaldet Kvickly) hvor de ikke har haft tid til at tage den frem. Håber VIRKELIG de når at finde den i dag!
Den anden kommer fra min nevø i aften - endnu en gang flytter nissen hjem til mig! Det bliver spændende hvad den gemmer i år.
Den tredje nåede jeg såmænd at købe selv inden jeg vidste om de andre.
Har du julekalendere?

It is December first. Whether I feel ready or not. My count-down calendar candle is ready, at least, and so are the advent calendars. Almost.
One was sent with record speed from the US and is now in a cage at the "post office" (a supermarket), where they didn't have time to find it yesterday. I DO hope I will get it today!
The other one will come with my nephew tonight - once more, the elf will move in with me! It is so exciting what he has this year.
The third one is one that I bought myself before knowing about the other 2.
Do you have Christmas calendars?

8 kommentarer:

 1. Nej, vi har ingen kalender. Jeg blev “mæt” af julekalenderen , da vores tre piger boede hjemme, 72 pakker, kan tage livet af en mor. Og det var ikke tilfældige ting der lå i. Og så skulle de passe nogenlunde til hinanden. Jeg nyder at det ikke er mig der står for det, og jeg har holdt nallerne fra børnebørnene , det måtte mødrene selv klare.( 46,48,52 år)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha - pakkekalender til flere børn er virkelig noget af et arbejde! Jeg er helt enig i at mødrene selv må stå for det.

   Slet
 2. Jeg har skam købt strikke-adventskalender til mig selv, for jeg fandt ud af sidste år at dét kunne hjælpe med at holde humøret oppe i den mørke tid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, så hyggeligt! Jeg er enig i at det er så forfærdeligt trist og mørkt lige nu. Det er bare ikke til at holde ud at det bliver endnu mørkere inden det vender igen.....

   Slet
 3. Her står en te kalender med 50 kopper te i- eller det der kan blive til hyggekop hver aften manden og jeg- det tror jeg bliver så hyggeligt- måske manden hellere vil have rødvin- ungerne har selvfølgelig chokolade kalendre, sokker og andet halløj... mon man skal bruge 18 år til at vænne sig af med- på samme måde som jeg bruger 18 år- eller noget til at vænne mig til alle de der juleting - som bare ikke fyldte spor da jeg kun havde mig selv at tage mig af.. for efterhånden mere end 10 år siden ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig en hyggelig ide!
   Jeg er så dårlig til at få pyntet op til jul her. Det gik meget nemmere for 15 år siden. Men det er nu hyggeligt når man får det gjort!

   Slet
 4. Jeg har ikke nogen, men jeg har i en del år lavet en pakkekalender til svigermor og svigerfar,
  og der er ingen undtagelse i år.
  Da jeg kom med pakkekalenderen i onsdags, sagde svigermor at hun havde tænkt på om jeg nu også i år ville lave en julekalender til dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold op, hvor er det sødt af dig at lave pakkekalender hvert år! Dejligt, at de bliver så glade og ser frem til det!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails