søndag den 20. maj 2018

Gåtur med garn / Walking with yarn

I går havde jeg fri. Det var SÅ dejligt bare at være derhjemme uden aftaler. Jeg nåede faktisk så langt, at jeg igen kiggede på bomuldsgarn, for jeg skal have noget nyt at strikke.
Da det blev tid til en gåtur, gik jeg i kælderen først for at finde det garn, jeg lagde derned i efteråret. Og så kom det bare med ud i den fine, grønne park! (Jeg håber ikke nogen så hvad jeg lavede, da jeg tog det billede!)

Yesterday was my day off. It was SO nice to just be at home without any appointments. I actually got around to looking at my cotton again, since I need something new to do.
Once it was time to take a walk, I went down to the basement to find the yarn I put down there in the fall. And then it just came with me to the beautiful, green park! (I do hope no-one saw what I was doing when I took that photo!)
Der er så smukt lige nu. Svanen var ekstra smuk midt i alt det grønne!
Før gåturen havde jeg set det kongelige bryllup i Storbritannien. Ih, hvor var det smukt! Jeg må være ved at blive gammel, for jeg var da lige ved at græde........ Håber virkelig, de to holder sammen!

It is so pretty right now. The swan looked extra pretty in all the green!
Before the walk, I watched the royal wedding in Great Britain. Oh, how pretty it was! I must be growing old, because I almost cried...... I really hope these two stick together!
Der var også ællinger! Der er bare ikke noget sødere.
På vej hjem kom jeg forbi et supermarked. Havde min pung med, men turde ikke købe noget, for jeg var bange for at alt garnet skulle falde ud af tasken. Har I nogensinde haft sådan et problem?

And there were ducklings too! Nothing cuter than this.
On the way home, I passed a supermarket. I did bring my wallet, but I wouldn't buy anything, since I was afraid all the yarn would fall out of the bag. Did you ever have this kind of problem?

2 kommentarer:

  1. Altså det øverste biillede bliver man bare glad i låget af 😃 Genial ide at fotografere garnet midt i alt det grønne!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja - man skulle altid tage billeder af garn i alt det grønne!

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails