lørdag den 1. september 2018

Gode kolleger / Great colleagues

Jeg har en del kolleger fra Island, inklusiv min tætteste kollega. Hun er så sød at købe islandsk slik med hjem til mig, når hun har været deroppe, og det gjorde hun også denne gang. (Jeg havde også købt noget til hende fra USA. Det er mega hyggeligt!)
Det der lakrids-chokolade smager så afsindigt GODT! Det kommer aldrig med til familien i USA, for lige det vil jeg godt nok ikke dele!
Denne gang fik jeg også et lakrids-sugerør, som jeg skal have prøvet på et tidspunkt, og jeg fik lava-salt og rabarber-salt. Mand, jeg gad godt tage til Island en gang.......

I have quite a few colleagues from Iceland, including my closest colleague. She is so nice and buys Icelandic candy for me when she's been up there, including this time. (I also bought her something from the US. It is so nice doing this!)
The licorice-chocolate is so incredibly YUMMY! It will never, ever go to my sister's in the US, because this special candy is not for sharing!
This time, I also got a licorice straw which I need to try some time, and I got lava-salt and rhubarb-salt. Man - I really would love to go to Iceland some time......
I går, mens jeg var på vej gennem en skov til en bus, fik jeg så besked fra en anden kollega. Som var i Berlin med sin kæreste. Mens hun kiggede på tøj, hang han ud, og var så faldet over de her øreringe. Og kom til at tænke på mig.
Han var så sød at købe de rød-hvide kapsler til mig. Jeg har længe ønsket mig at have "medicin" i ørerne! Hvor heldigt var det lige?
Nu vil jeg så bare også gerne til Berlin........

Yesterday, while I was walking through a forest to catch a bus, I got a message from another colleague. Who was in Berlin with his girlfriend. While she was looking at clothes, he was hanging around, and stumbled across these earrings which made him think of me.
He was so kind to buy the red and white capsules for me. For quite a while, I dreamed of having "medicine" earrings! How lucky was that?
So now I also want to go to Berlin.........

8 kommentarer:

 1. Island er fantastisk! Superflot natur og spændende byliv i Reykjavik. Og Den blå lagune er absolut vidunderlig. Men sjovt nok kan det ikke betale sig at købe garn deroppe, det er billigere i DK! Berlin er også dejlig, bare på et helt andet plan. Men det er nemmere at tage en weekend i Berlin, så kom du bare afsted.

  SvarSlet
  Svar
  1. Var garnet dyrt? Jeg har ellers hørt rygter om islandsk uld i supermarkederne.... Men det kunne være SÅ fedt at se engang!
   Tror nu snart jeg må komme til Berlin en weekend.

   Slet
 2. Undskyld, men jeg har også været på Island, og garnet, fx Lettlopi og Einband var da en hel del billigere end i DK. Desuden var det sjovt at man kunne købe garn i butikker som ellers handlede med helt andre ting, så var der lige en reol med garn også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg tænker da også det islandske er billigt deroppe, men der er vist sket en del med priserne efter finanskrisen. Det siger mine kolleger ihvertfald! Jeg har hørt om supermarkeder med garn. Uuuuuhhhhh

   Slet
 3. Åårrrhh...,Djupur, det er det rene dope!!!
  Jeg har også lige fået en islandsk kollega - MEN HUN STRIKKER IKKE!! Det er for galt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mine islandske kolleger strikker heller ikke. Til gengæld køber de slik til mig. <3

   Slet
 4. Hvor herligt med lidt godt udefra. Og både Berlin og Island vil sikkert gerne have besøg af dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så skønt! Tror helt sikkert både Berlin og Island får en bedre økonomi hvis jeg kommer, ha ha.
   Heldigvis plejer jeg komme så sent hjem, at butikkerne har lukket til hverdag.....

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails