tirsdag den 1. oktober 2019

Glemsom / Forgetful

Jeg havde jo pakket fint garn til at strikke af til kongressen. Men da jeg kom til Madrid? Så var det ikke med i kufferten.....
Så i går aftes gik jeg i garnbutik. Heldigvis havde jeg stadig adressen på en fra da jeg var i Madrid på kursus for nogle år siden, "Lanas El Gato Negro" som ligger på Calle de la Sal 2, lige i centrum.

I did pack some nice yarn for knitting at the congress. But once I got to Madrid? It wasn't there in my suitcase.....
So last night, I went for a yarn shop. Fortunately, I still had the address from when I went on a course in Madrid a few years back, "Lanas El Gato Negro", located on Calle de la Sal 2, in the city center.
Butikken var som jeg huskede. Dejligt garn, og man kunne se hele farvekortet og derefter købe bundterne bag disken.
Jeg fandt noget superwash (hvilket jo er mest praktisk til en baby!) som endda var på tilbud, og købte lidt lyseblåt og brunt. Så skulle der vel nok kunne blive til en vest eller to!

The shop was as I remembered. Lovely yarn, and the entire color collection was on display for you to pick and then buy the skeins from behind the desk.
I found some superwash wool (the most practical for a baby!), that was on sale, and bought a bit of light blue and brown. Should be enough for a vest or two!
Sådan ser det ud. En god dunte garn i alle farver, så man både kan se og mærke. Det fungerer faktisk meget godt!
Jeg købte også en rundpind. (Det er så upraktisk at strikke en babyvest på 5 strømpepinde!)
Så nu må jeg lige strikke lidt mere på nummer 2 medbragte strømpe, og så gemmer jeg den del der er med mønster til flyet, mens jeg i stedet strikker spansk uld.

The shop looks like this. A nice chunk of yarn in all colors, to let you look and feel. It actually works very well!
I also bought a circular needle. (It is difficult knitting a baby vest on 5 double pointed needles!)
So now I just need to knit a bit more on the second sock that I brought, and then I will save the pattern bit for the plane, and instead knitting some Spanish wool.
Det blev rullet op efter aftensmaden. Det var nok lidt trangt, men det fungerede at have bundtet på knæene....
Glæder mig allerede til at komme i gang! (Og jeg KAN ikke høre efter uden et strikketøj. Ellers sidder jeg bare og dimser med telefonen eller falder i søvn!)

I rolled it to a ball after dinner. I didn't have that much space, but it worked well having the skein on my knees.......
I can't wait to get started! (And I just CAN'T concentrate without knitting. Otherwise, I just meddle with my phone or nod off!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails