lørdag den 21. januar 2023

En dag med skærm / A day with the screen

I torsdags skulle jeg have været til Stockholm, men så blev mødet virtuelt i stedet, hvilket gav mig en dejlig dag hvor jeg først kunne sidde derhjemme og læse for at forberede mig (mens jeg strikkede) og derefter kunne tage en kort togtur (mens jeg strikkede) og så sidde på kontoret og være med på mødet (mens jeg strikkede). Så - en hel dag hvor jeg fik strikket en masse! Jeg havde lukket min arbejdstelefon, så ingen forstyrrede mig. 
Det var så dejligt! Og pludselig skulle jeg skifte farve på mit strikketøj, så prikkerne nu er lysegrå. Det føles nærmest som breaking news! Det bliver dejligt når ryggen er færdig. 

This Thursday, I was supposed to go to Stockholm, but then the meeting was turned virtual instead, which meant a wonderful day when I first sat at home, reading to prepare myself (while I was knitting) and then could take a short train ride (while I was knitting) and then sit at my office to join the meeting (while I was knitting). So - an entire day with a lot of knitting! I closed off my work-phone, so nobody disturbed me. 
It was lovely! And suddenly, I had to switch colors on my knitting, so the dots are now light grey. It almost feels like breaking news! It will be so lovely when the back is done. 

4 kommentarer:

 1. Det ligner en form for vævestrik. Det, jeg strikkede, inden jeg vidste at det hed vævestrik på dansk ;) Sjovt med prikkerne, der skifter farve. Virtuelle møder er gode for strikningen, men jeg foretrækker nu den analoge slags alligevel :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er vævestrik HELE VEJEN! Så den tager cirka uendeligt at strikke. Fik den i gave. Havde nok ikke helt selv valgt vævestrik.

   Slet
 2. Det lyder til at have været en dejlig strikkedag- fin mulighed,når nu det var skærmmøder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig en dejlig dag! Specielt at telefonen ikke ringede nonstop.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails