tirsdag den 3. januar 2023

Makenine2023

Har I også set det her på Instagram? Den der challenge hvor man planlægger 9 ting man vil lave i 2023? I går fik jeg det her billede fra min ældste nieces ældste datter som havde tegnet de her ting som hun synes at JEG skal strikke til hende. Ikke hendes mor!
Vi brugte lidt tid på arbejdet på at gætte hvad det var. Altså - vanterne kunne jeg se. Og måske bukser deroppe i hjørnet? Og et tæppe? Måske en tevarmer? Men det er en Honeypillow, vanter i håndfarvet merino, en vest, en Farnham sweater, en Kumulustee og en sweater nummer 11. Denne her pige ved hvad hun vil have!
Jeg tror næsten jeg må tale med det unge menneske og strikke ihvertfald EN ting. Og så diskutere med de andre 8 i næste generation om hvad de ikke kan leve uden.

Did you see this on Instagram? The challenge where you plan 9 things you want to make in 2023?
Yesterday, I had this picture from my oldest niece's oldest daughter who drew these things that she thinks that I should make for her. Not her mum!
At work, we spend a bit of time trying to guess what it was. You know - I recognized mittens. And maybe pants in the top corner? And a blanket? Maybe a teapot cozy? But it turned out to be a Honeypillow, mittens from hand-dyes merino, a vest, a Farnham sweater, a Kumulustee and a sweater number 11. This girl knows what she wants!
I do think I will have to talk to this young person and make at least ONE thing. And then take the discussion with the other 8 in the next generation about what they really need. 

4 kommentarer:

 1. Måske skulle hun lære at strikke 😉

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - hun er 5 år og godt i gang! Jeg tager det som en kærlighedserklæring at hun laver sådan en som JEG skal strikke. Det ville jeg gøre selv om hun selv kunne strikke det....

   Slet
 2. Nej,kender ikke denne challenge - men den lyder da meget sjov. Tænker det giver god mening mht udvælgelse af det vigtigste.(ellers får du vist et travlt år😉)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails