torsdag den 9. august 2018

På altanen / My balcony

Det er ikke, fordi min altan har været overbelastet denne sommer, men i går aftes sad jeg derude. Solen er ikke helt så skarp nu i august, så det er lidt mere til at holde ud!
Den skarpe sol har virkelig været efter fuglene i vinduet i år. Det har været noget nyt at se dem sidde og svede, og jeg er begyndt at rulle gardinet halvt ned. Meget underligt. Men igen - den er mindre skarp nu, så jeg håber, de snart bare kan være hjemme uden jeg skal bekymre mig om hedeslag!

It's not like my balcony has been worn out this summer, but last night, I sat there.
The sun is less sharp, now that it's August, which makes it a bit nicer sitting there!
The sharp sun really has been bothering the birds in the window this year. It has been a new thing seeing them sitting there sweating, and I started rolling down the curtain halfway. Very weird. But again - the sun being less sharp, I hope they can be at home without me worrying too much about them!
Egentlig troede jeg, at trøjen var nået op til ærmegabet. Så målte jeg, og der skulle en række bobler mere på. Sjovt, som noget der gik så utroligt hurtigt for bare en uge siden pludselig tager VIRKELIG lang tid! Men nu skulle den så også snart være klar til at dele, så hver række kun tager den halve tid. Jeg glæder mig.

Somehow, I thought that the cardigan had been knit up to the sleeve-hole. Then I measured, and needed another row of bubbles. Strange, how something that was so fast just a week ago, suddenly takes FOREVER! But I do think it's ready to split now, and then every row will be twice as quick. Can't wait. 
Endnu en glæde ved altanen: Et glas hvidvin! Det er virkelig en fornøjelse, endda med mit nye glas fra Michigan. Desuden må jeg huske at drikke resten af flasken - mon ikke der er til den næste uge? Med lidt arbejde ind imellem holder den jo lidt længere......
Hvordan nyder du sommeren ude?

Another happy moment at the balcony: A glass of white wine! It is such a pleasure, and I even used my new glass from Michigan. Also, I must remember to drink the rest of the bottle - it should last another week. Having to work every now and then, it will last longer.....
How do you enjoy summer outside?

6 kommentarer:

 1. Vi nyder sommeren med at flytte, vi er flyttet fra Ballum til Middelfart, vi bor hos min datter Henriette, (hun husker godt dig). Her bor vi til d. 1.09. Da Kan vi flytte ind i vores lejede rækkehus. Lige nu er vi ibsommerhus, for at bryde tiden lidt. Men her er hedt. Vi var heldige ig fik regn i går. Jeg strikker på en T-shirt af Charlotte Tøndering. Vi er færdige med at nyde sommeren, nu vil vi gerne have alm. sommervejr. Men lur mig, når vi d. 31.08 får vores container så øser det ned. Det håber vi ikke. God dag til dig.😊😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder virkelig som noget af en sommer! Jeg er ked af, at jeg ikke kan huske din datter. Beklager.
   Held og lykke med pakning og flytning! Dejligt, at du får tid til også at strikke.

   Slet
 2. Jeg har slidt som en hest og fået flyttet ind i mit nye hus. Sikke et palaver det er at flytte - bliver her i 50 år!!! Og imorgen går turen hjem til Dk - HVIS altså ikke “ Johanne” finder på at aflyse færgen... Dejligt du kan sidde på altanen og nyde livet - dte r helt sikkert velfortjent :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih - tillykke med dit nye hus!
   Håber, du kunne komme på ferie uden at få den blæst væk. Nu er her jo almindeligt sommervejr igen - det var fantastisk at sove med dyne i nat!

   Slet
 3. Jeg har mest nydt min lille rækkehus-terrasse morgen og aften, hvor jeg har strikket og drukket kaffe i skyggen. Faktisk har det været for varmt efter min smag, men i dag, hvor vejret er skiftet til storm, så savner jeg allerede den stille varme. Vi er ikke nemme at stille tilpas.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh - det lyder så hyggeligt! Jeg er begyndt at drømme om rækkehus. Bare et lille et.
   Jeg har det også lidt dobbelt med varmen. Savner den allerede lidt, selv om jeg NØD at ligge under dynen i nat og vågne uden at være gennemblødt!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails